Recep İvedik 6 anketi

Recep İvedik 6 filmini izleyecekmisiniz?

• sinemada izleyeceğim

Oy: 6 9,5%
  • asla izlemem

Oy: 36 57,1%
  • sinemada izlemeye gerek yok tv de çıktığında izlerim

Oy: 21 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    63
  • Anket kapandı .
Çukur vb. filmler diziler gibi, silahlı, delikanlı edebiyatı yapsa herkes izler değil mi?

Çakallarla dans'ta birçok insanın sevmediği derecede argo, boş muhabbet ve doldurulmuş, şişirilmiş film havası var diye düşünüyorum. Severek izlesemde, komedi olarak bi Recep İvedik değildir.

Sevmiyor değil. İşlerine öyle geliyor. Bir çok insan sözde argo sevmiyor ama günlük hayatta küfür ağızlarından düşmüyor. Benimde aksine Recep İvediktir boş muhabbetlerin döndüğü film. Birde Hep Yek serisi. Pislik yapmak, argodan daha kötü. Recep İvedikte pislik sahneler çoktu. Şu son filmlerinde öyle mi bilmiyorum. İnsanlar pislik sahneleri argodan daha çok sevip ve gülüyorsa, ben buna şüphe ile yaklaşırım.. Örnek vereyim eczacı sahnesi gibi.

Sizin komedi anlayışınız farklı ülkeye göre o zaman. Öyle diyelim yani Sonuçta herkes aynı düşünmek zorunda değil saygı duyarım. Zaten yeteri kadar izleyici gidiyor filme 1 kişi gitmeyince sıkıntı çıkmayacaktır

Ben gidiyorum şahsen. Eğleniyorumda.

İyi eğlenceler. Bu sizin kendi kararınız buna kimse karışamaz.

İnsanlar çok katılaşmış herkes sert durma, illaki entel dantel filmlere gideyim de zeki olayım derdinde.

Bu konuda haklısın, ilk başlarda bende şaşırmıştım ve garipsemiştim ama zamanla alışıyor insan
Herkes bi cool olayım derdinde Samimiyet fazla yok.

(Sözüm sana değil) Ulan git işte bi filme, gül geç. Neyin tatavası yani? Bu kadar filmi yapılandırıp boyutlandırmanın lüzumu yok.

Projeksiyon çalışsın kafam dağılsın diyerek gidiyorsanız bir şey diyemem.
Bana bu filmi izlemem için tek bir neden söyleyin, tek bir güzel yanını söyleyin ben de gideyim.
Bu yapımın sanatla uzaktan yakından bir alakası var mı? Safi küfür, argo ve bunun gibi.
Kimse kimseye karışamaz ama herkes fikrini belirtmekte özgürdür, sonuçta bu forum bunun için var.

Türkiyede öküz gibi yaşayan bir adamın komik anları adlı 2 saatlik bir belgesel olarak da izleyebilirsin sonuçta adını sen koy..

İzlense bile ahlak bozmaktan başka bir işe yaramayan bir belgesel olacaktır. Ayrıca Türkiye'de zaten öküz çok tutup bir de filmini neden izleyeyim? Neden izlesinler? İzlenecek binlerce kaliteli komedi filmi varken.

İnsanlar çok kasıyorlar onca şeyin arasında...

Bunun kasmakla çok alakası yok bence, sokakta görsek uzak duracağımız bir tiplemeyi izlemek istemiyor insanlar sadece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…