Çakallarla dans'ta birçok insanın sevmediği derecede argo, boş muhabbet ve doldurulmuş, şişirilmiş film havası var diye düşünüyorum. Severek izlesemde, komedi olarak bi Recep İvedik değildir.
Sizin komedi anlayışınız farklı ülkeye göre o zaman. Öyle diyelim yaniSevmiyor değil. İşlerine öyle geliyor. Bir çok insan sözde argo sevmiyor ama günlük hayatta küfür ağızlarından düşmüyor. Benimde aksine Recep İvediktir boş muhabbetlerin döndüğü film. Birde Hep Yek serisi. Pislik yapmak, argodan daha kötü. Recep İvedikte pislik sahneler çoktu. Şu son filmlerinde öyle mi bilmiyorum. İnsanlar pislik sahneleri argodan daha çok sevip ve gülüyorsa, ben buna şüphe ile yaklaşırım.. Örnek vereyim eczacı sahnesi gibi.
Ben gidiyorum şahsen. Eğleniyorumda.
İnsanlar çok katılaşmış herkes sert durma, illaki entel dantel filmlere gideyim de zeki olayım derdinde.
(Sözüm sana değil) Ulan git işte bi filme, gül geç. Neyin tatavası yani? Bu kadar filmi yapılandırıp boyutlandırmanın lüzumu yok.
Türkiyede öküz gibi yaşayan bir adamın komik anları adlı 2 saatlik bir belgesel olarak da izleyebilirsin sonuçta adını sen koy..
İnsanlar çok kasıyorlar onca şeyin arasında...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.