Recep İvedik 6 anketi

Recep İvedik 6 filmini izleyecekmisiniz?

• sinemada izleyeceğim

Oy: 6 9,5%
  • asla izlemem

Oy: 36 57,1%
  • sinemada izlemeye gerek yok tv de çıktığında izlerim

Oy: 21 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    63
  • Anket kapandı .
Giden gitsin boşverin:) Zevkler ve renkler meselesi biraz da bu. Çok da kutuplaşma gibi olmasın:) Sözüm konu sahibine değil yanlış anlaşılmasın ama çok konu açıldı gibi bu film hakkında:) TV8 verecek zaten filmi bir haftaya, sinemaya para vermeye değmez bu film için bence:)

Kimse gitmiyor ama nasıl oluyorsa izlenme rekorları kırıyor. İnsan mı klonluyor ne yapıyor bunlar😒
Ben gidiyorum şahsen. Eğleniyorumda. İnsanlar çok katılaşmış herkes sert durma, illaki entel dantel filmlere gideyim de zeki olayım derdinde. (Sözüm sana değil) Ulan git işte bi filme, gül geç. Neyin tatavası yani? Bu kadar filmi yapılandırıp boyutlandırmanın lüzumu yok. Türkiyede öküz gibi yaşayan bir adamın komik anları adlı 2 saatlik bir belgesel olarak da izleyebilirsin sonuçta adını sen koy.. İnsanlar çok kasıyorlar onca şeyin arasında...

Giden gitsin boşverin:) Zevkler ve renkler meselesi biraz da bu. Çok da kutuplaşma gibi olmasın:) Sözüm konu sahibine değil yanlış anlaşılmasın ama çok konu açıldı gibi bu film hakkında:) TV8 verecek zaten filmi bir haftaya, sinemaya para vermeye değmez bu film için bence:)
Sorum sadece bu filme özel değil ben genelde yeni gelecek filmlere bu tip anketleri yaparım.Haftaya da başka bir film için yapabilirim yani

İşin cıvkı çıktı artık. Sadece mekanlar değişik. Yakında Antartika'da da çekilir. Eskiden severdim, ilk üç filmi güzeldi. Sonradan sarmamaya başladı ve izlemedim. Komik değil.

Örneğin Çakalllarla Dans serisi daha güzeldir. Her birini izledim ve Recep İvedik ten daha fazla eğlenceliydi. Ancak daha güzel olmasının bir nedeni var. Her filmde farklı bir konu işlenmesi ve oyuncuların rolleri çok iyi. Her birine yakışıyor. İşin ilginç tarafı da küfür sevmiyorum diyen bu milletin yarısı, Recep İvedik filmlerini milyonlar izlenirken, Çakallarla Dans, Recep İvedik kadar izlenmiyor.

İşin cıvkı çıktı artık. Sadece mekanlar değişik. Yakında Antartika'da da çekilir. Eskiden severdim, ilk üç filmi güzeldi. Sonradan sarmamaya başladı ve izlemedim. Komik değil.

Örneğin Çakalllarla Dans serisi daha güzeldir. Her birini izledim ve Recep İvedik ten daha fazla eğlenceliydi. Ancak daha güzel olmasının bir nedeni var. Her filmde farklı bir konu işlenmesi ve oyuncuların rolleri çok iyi. Her birine yakışıyor. İşin ilginç tarafı da küfür sevmiyorum diyen bu milletin yarısı, Recep İvedik filmlerini milyonlar izlenirken, Çakallarla Dans, Recep İvedik kadar izlenmiyor.
Çakallarla dans'ta birçok insanın sevmediği derecede argo, boş muhabbet ve doldurulmuş, şişirilmiş film havası var diye düşünüyorum. Severek izlesemde, komedi olarak bi Recep İvedik değildir.

Milletimiz o kadar geride ki böyle bir filmi izlemek için sinemaya gidiyor, gün sayıyor, para veriyor...
Bu filme gidenleri geride olarak görmek bence ağır bir yorum. Toplum için yararlı,eğitimli,kültürlü ve başarı insanlarında gittiği bir film. Sonuçta her zaman klasik müzik dinleyip , sanat filmi izlemiyoruz. Bence hayatı sadece siyah ve beyaz olarak görmemek lazım. Herşeyin verdiği farklı keyifler olabiliyor insana

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı