Recep İvedik 6 neden fazla tepki gördü?

Netflix'den izlemiştim güzel ve komik özellikle son sahnede yerlilerle halay çekmesi ve ayıptır söylemesi el hareketi öğretmesi komik'Ti onun dışında montajlamayla hayvanları yapma çalışmışlar ama hiç beğenmedim keşke biraz daha güzel yapsalardı onun dışında film çok harika tek eksiği o işte.

Aynen kara komik filmler bir gün oturup kafaları guzelken senaryo yazmaya kalkmışlar konu yok espri desen oda yok replik yok oyunculuk namına bir şey yok sırf eğlenmek için canları sıkılmış bi taraflarından senaryo uydurmuşlar resmen.
Uzun zamandır bu kadar boş bir yorum okumamıştım. Konu yok demişsiniz, eminim 2arada ve kaçamak arasındaki bağlantıyı bile fark etmemişsinizdir.
Hem Cem Yılmaz'ın hem de diğer oyuncuların performansları çok iyiydi. Ki film zaten bir komedi filmi olarak lanse edilmedi, o kafayla gittiyseniz hayal kırıklığına uğramış olmanız şaşırtıcı değil.

Uzun zamandır bu kadar boş bir yorum okumamıştım. Konu yok demişsiniz, eminim 2arada ve kaçamak arasındaki bağlantıyı bile fark etmemişsinizdir.
Hem cem yılmaz'ın hem de diğer oyuncuların performansları çok iyiydi. Ki film zaten bir komedi filmi olarak lanse edilmedi, o kafayla gittiyseniz hayal kırıklığına uğramış olmanız şaşırtıcı değil.

Öncelikle uslubunuza dikkat edin, varsa düşünceniz katılırız ya da katılmayız, filme komedi filmi beklentisi ile gitmedim zaten cümle alem biliyor bunu, komedi ayrı espri ayrıdır, siz bu filme senaryo iyi oyunculuklar iyi diyorsanız kusura bakmayın filmden hiç anlamıyorsunuz demektir. Eleştirileri okumanızı tavsiye ederim. Cem Yılmaz kendisi bile konuyu açıklayamazken sizin savunmanız ayrı bir komik olmuş gerçekten.

Öncelikle uslubunuza dikkat edin, varsa düşünceniz katılırız ya da katılmayız, filme komedi filmi beklentisi ile gitmedim zaten cümle alem biliyor bunu, komedi ayrı espri ayrıdır, siz bu filme senaryo iyi oyunculuklar iyi diyorsanız kusura bakmayın filmden hiç anlamıyorsunuz demektir. Eleştirileri okumanızı tavsiye ederim. Cem Yılmaz kendisi bile konuyu açıklayamazken sizin savunmanız ayrı bir komik olmuş gerçekten.
Üslubumda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Boş bir yorum olduğunu düşünüp boş bir yorum dedim. Bir hakaret içermiyor. Her 1 saatlik filmin konusu gayet açıktı, siz anlayamamışsınız filme suç buluyorsunuz. Cem Yılmaz filmlerinde arka planda duran ufak ama önemli detayları bolca kullanıyor. Tekrar belirtiyorum, eminim çoğu detayı fark etmediniz bile ve bu yüzden film kötü diyorsunuz. Oyunculuklar konusu subjektif. Ben iyi derim siz beğenmezsiniz bu normal. Bence filmi kötülemeden önce açıklayıcı birkaç video izleyin, fikriniz değişebilir.

Üslubumda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Boş bir yorum olduğunu düşünüp boş bir yorum dedim. Bir hakaret içermiyor. Her 1 saatlik filmin konusu gayet açıktı, siz anlayamamışsınız filme suç buluyorsunuz. Cem yılmaz filmlerinde arka planda duran ufak ama önemli detayları bolca kullanıyor. Tekrar belirtiyorum, eminim çoğu detayı fark etmediniz bile ve bu yüzden film kötü diyorsunuz. Oyunculuklar konusu subjektif. Ben iyi derim siz beğenmezsiniz bu normal. Bence filmi kötülemeden önce açıklayıcı birkaç video izleyin, fikriniz değişebilir.

Şu yorumunuzdan daha boş bir yorum olduğunu düşünmüyorum herkesin bildiği şeyleri yazarak dikkatli izleyin demenizden sonra bende konu kapanmıştır.
Kalın sağlıcakla.

Ben dün Recep İvedik 6'yı izledim, sevdim açıkçası. Nedense bunun filmlerini seviyorum. Zevkler görecelidir sonuç olarak. Film serilerinin her zaman ilkleri daha iyidir, sonraki serileri ilk serilerinden daha iyi bir film gördüğümü hatırlamıyorum.

Sinemada izlemediğim için ayrı, korsan izlediğim için ayrı seviniyorum bu filmi. Normalde hoşuma giden filmleri satın alırım, bunun da belki afişini alıp dart tahtası yaparım.
Yani seveni varsa kusura bakmasın ama bu filme para veremezdim asla:) 2-3’ten sonra seri zaten acayip bozdu. Bir de para verip izlesem herhalde dellenirdim:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı