antoniomontana

Hectopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar Recep ivedik 7 Disney+ platformunda 14 Haziran'da Türkiye'de çıkmış olacak ve Şahan Gökbahar bir röportajında nasıl rolleri tercih ediyorsunuz sorusuna ''Ben rol yapamam, o rol olurum. Senaryo gelince birkaç defa okuyup, sonra gözlerimi yumup o role âşık olurum. Eğer role âşık olmazsam oynayamam. Kötü bir senaryodan iyi bir film çıkmaz'' demişti. Sizce nasıl bir film olacak ve çıkarsa izler misiniz?

Benim düşünceme gelecek olursak ben iyi bir film çıkacağına inanıyorum. Disney platformunda çıkarsa çok ilgi görmez belki ama sinemaya sürülürse her zamanki gibi büyük başarılara imza atacaktır.

Arkadaşlar Recep ivedik 7 Disney+ platformunda 14 Haziran'da Türkiye'de çıkmış olacak ve Şahan Gökbahar bir röportajında nasıl rolleri tercih ediyorsunuz sorusuna ''Ben rol yapamam, o rol olurum. Senaryo gelince birkaç defa okuyup, sonra gözlerimi yumup o role âşık olurum. Eğer role âşık olmazsam oynayamam. Kötü bir senaryodan iyi bir film çıkmaz'' demişti. Sizce nasıl bir film olacak ve çıkarsa izler misiniz?

Benim düşünceme gelecek olursak ben iyi bir film çıkacağına inanıyorum. Disney platformunda çıkarsa çok ilgi görmez belki ama sinemaya sürülürse her zamanki gibi büyük başarılara imza atacaktır.
Disney niye ya. Sinemada olsa güzel olabilir ama.

dördüncü filmden sonrasına gülmedim açıkçası eski serkeş, yalnız ve bir başına olan recep ivedik filmleri daha komikti.

Sadece Disney Plus'a gelmesi aşırı saçma. Sinema filmi olsaydı arkadaşlarımla ne güzel gidecektim.

Umarım gelir ben de arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyorum.

Recep ivedik 3. filmden sonra bozdu fakat bu sefer içimde Disney altında iyi bir film göreceğimiz inancı var.

Dördüncü filmden sonrasına gülmedim açıkçası eski serkeş, yalnız ve bir başına olan Recep ivedik filmleri daha komikti.

Galiba bir tek ben izliyorum bu filmin bütün bölümlerini.

Zamanında biri demişti ki Netflix,Disney plus,Bein connect türevleri televizyonun ve sinemanın yerine geçecek.Bu devrim yavaş yavaş gerçek oluyor gibi.Recep İvedik gibi bir film bile sadece Disney Plus'a geldiyse 2-3 yıla kalmaz sinema ve geleneksel televizyon ölür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı