Recep İvedik'in o kadar saçma bir karakter olmaması

Eğer konu sahibi bunlara aslında güzel mesaj veriyor diyorsa ve Kemal Sunal'ın yapmacık olduğunu buna itafen söyleyen varsa (bunu konu sahibi demiyor kesinlikle) zaten kafa olarak bambaşka bir yerdeyizdir.
Bu sadece herkesin bildiği bir örnektir. Ama nice Yeşilçam filmleri vardır ki hep yoksulluğa, köyden şehre göçü ve geleneksel anlamda sahip olduğumuz klişeleri bir güzel eleştirir aslında.

Edit: Recep İvedik filmlerinin IMDB puanlarının yeri öptüğünü şimdi fark ettim. Hiçbir filmi on üzerinden beşi geçememiş ve son filmleri rezalet durumda. Ama bugün sinemaya düzgün film çıksa bu kadar izlenmez (Pandemi yok varsayın).

Eğer konu sahibi bunlara aslında güzel mesaj veriyor diyorsa ve Kemal Sunal'ın yapmacık olduğunu buna itafen söyleyen varsa (bunu konu sahibi demiyor kesinlikle) zaten kafa olarak bambaşka bir yerdeyizdir.
Bu sadece herkesin bildiği bir örnektir. Ama nice Yeşilçam filmleri vardır ki hep yoksulluğa, köyden şehre göçü ve geleneksel anlamda sahip olduğumuz klişeleri bir güzel eleştirir aslında.

Edit: Recep İvedik filmlerinin IMDB puanlarının yeri öptüğünü şimdi fark ettim.
Kemal Sunal'ı niye ortaya attılar anlamadım. Hala YouTube'dan açıp Hababam Sınıfı'nı, Çöpçüler Kralı'nı izlerim. Şahan Gökbakar ile Kemal Sunal kıyaslanacak türden sanatçılar değil.

Kemal Sunal'ı niye ortaya attılar anlamadım. Hala YouTube'dan açıp Hababam Sınıfı'nı, Çöpçüler Kralı'nı izlerim. Şahan Gökbakar ile Kemal Sunal kıyaslanacak türden sanatçılar değil.
Aynen, hala daha izlenebilirliğini kaybetmemişlerdir. Demek ki hala ders çıkaramamışız.

Burada gelip de Kemal Sunal'ı sorgulayanların aklından şüphe ederim. Yılların verdiği tecrübe ile tartışılmasız en iyi oyunculardandır. Bu konuda bu kadar saçma sapan yorumlar göreceğim hiç aklıma gelmezdi. Gelseydi basmazdım bu konuya.
Aslında anlatmak istediğim şey bu değildi. Konu saptırıldı üzgünüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı