Recovery modda dosyalar gözükmüyor

Doğru. Yüklemeden önce sistem yedeğini alın.
Hah. Benim anlamadığımda bu, twrp'den alıyoruz sanırım araştırıyorum fakat anlayamıyorum Bana anlatır mısınız?

Doğru. Yüklemeden önce sistem yedeğini alın.
Yani daha dün root atmayı öğrendim :melek:

Ayrıca recovery version to install bölümünden twrp-3.1.1-0-i9500.img indirdim. Altta install recovery var.

Anladım. bu arada bir yerde '''Lollipop için önce zip dosyası flashlanmalı sonra da apk kurulmalı'' diye bir şey okudum.

yedeklemeyi de odin üzerinden yapabilir miyiz?
Mantıksız açıkcası öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yedeklemeyi cwm yada twrp üzerinden yapabilirsiniz sadece.

Anladım. bu arada bir yerde '''Lollipop için önce zip dosyası flashlanmalı sonra da apk kurulmalı'' diye bir şey okudum.

yedeklemeyi de odin üzerinden yapabilir miyiz?
Merhabalar. S5 kullanıyorum ve Xposed dediğiniz hatayı verdi.
Zip flashlayınca telefon brick oldu. Ben de önceden aldığım xXx No Limits ROM'una geri döndüm.
Sadece APK olarak kurup girip modülleri yüklerseniz modüller çalışıyor. Bizzat tecrübe ettim YouTube AdAway çok işe yarıyor tavsiye ederim.

Merhabalar. S5 kullanıyorum ve Xposed dediğiniz hatayı verdi.
Zip flashlayınca telefon brick oldu. Ben de önceden aldığım xXx No Limits ROM'una geri döndüm.
Sadece APK olarak kurup girip modülleri yüklerseniz modüller çalışıyor. Bizzat tecrübe ettim YouTube AdAway çok işe yarıyor tavsiye ederim.
modülleri nasıl yüklemeliyim? Şu an installer hala duruyor, altta install seçeneği de var ayrıca hiç bir rom yüklemesi yapmadım, sadece dün root attım ve merakımdan bu programı kurmak istiyorum fakat bilgi yetersizliği ve tecrübesizlikten hem bilmiyor hemde yapmaya korkuyorum.

modülleri nasıl yüklemeliyim? Şu an installer hala duruyor, altta install seçeneği de var ayrıca hiç bir rom yüklemesi yapmadım, sadece dün root attım ve merakımdan bu programı kurmak istiyorum fakat bilgi yetersizliği ve tecrübesizlikten hem bilmiyor hemde yapmaya korkuyorum.
Modüller APK gibi kuruluyor. Sonra çalışması için yeniden başlatılması gerekmekte.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı