Recovery Sonrası Windows 10'a Geçiş

Katılım
25 Mart 2014
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba arkadaşlar.

Lenovo marka dizüstümde orijinal Win 8.1 mevcuttu ve ben de resmi olarak Win10'a yükseltmiştim. Geçtiğimiz günlerde Lenovo dizüstlerinde mevcut olan OneKey Recovery programı ile bilgisayarımı yeniledim. Ancak recovery sonrası sistem Win8.1'e döndü. Malum ücretsiz resmi yükseltme süresi de geçti. Sorum şu acaba tekrar Windows 10'a geçebilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@deepdarkness00 Bildirim (Win10'a geçiniz şeklinde) bekliyorum bakalım. Eğer bildirim gelirse hemen geçeceğim ancak aynı marke ve model kullanan yakın bir arkadaşımın dizüstüne bu işlem sonrasında bildirim gelmemiş.

Cevabınız için ayrıca teşekkürler.
 
Daha önce yükseltme için aldığınız bildirimin tekrar geleceğini sanmıyorum. Çünkü o bildirim de Windows Update ile gelen bazı güncellemeler ile çıkıyordu. Microsoft artık Windows Update ile Windows 10 göndermediği için bu bildirim de çıkmaz. Daha önce hangi Windows 10 sürümüne yükselttiyseniz o sürümü tekrar yükleyebilirsiniz. Sosyal'de Windows 10 indirme linkleri de var.
 
Hayır, siz bu linklerden sadece kurulum medyasını indirmiş oluyorsunuz. Bu durum korsanlığa girmez. Windows 10'u kurduktan sonra Microsoft hesabınızla giriş yapınca Windows 10 etkinleşecek.
 
@Sterben İlginiz için teşekkürler. Deneyip sonucu paylaşacağım. İyi geceler. :)

@Sterben , @deepdarkness00 Arkadaşlar dediğiniz yöntem ile yaptım ve sonuca ulaştım. Daha önce etkinleştirmiş olduğum e-posta adresi ile giriş yaptığımdan dolayı bir sıkıntı yaşamadım. Tekrardan teşekkür ederim. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı