Red Dead Online ekstradan almak boşuna mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
💻 | i5-12450H | RTX4050 | 32GB | 1TB |
Meslek
IT Stajyeri
Arkadaşlar bende Red Dead Redemption 2 vardı bu oyunu 216 saat kadar oynadım sonra arkadaşımla oynamak için gittim 297 liraya Red Dead Online aldım. Red Dead Online hakkında bir şeyler araştırırken forumlarda RDR2 alırsak RDO yanında geliyor diyorlardı. Red Dead Online 2.2 saat oynadım iade etmem biraz zor gözüküyor boşa aldıysam kafayı sıyırırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.2 saat oynadıysanız iade edebilirsiniz. Çabuk iade edin. Boşuna almışsınız, zaten oyunun normal sürümünden bağlanabiliyorsunuz Online sunuculara. Ayrı bir oyun gibi satılmasının sebebi, hikaye modunu oynamak istemeyenler ve ona para vermek istemeyenler için.

RDO neden aldınız? RDR2 menüsü içinde hiç gezinmediniz mi?
216 saat oynayıp hiç mi oyunu başlatırken görmediniz.
Menüde çok kez gördüm ama online almadım diye tıklasamda birşey olmayacağını düşünmüştüm.

Ama bazen 2 saati geçince iade talebi onaylanabiliyor bence iade etmeye çalışın yine de.
2.2 saat oynadıysanız iade edebilirsiniz.
İade etmeyi denicem,açıklamasını Türkçemi yazmalıyıp yoksa İngilizcemi?

Menüde çok kez gördüm ama online almadım diye tıklasamda birşey olmayacağını düşünmüştüm.
1704357584944.png

Hocam beni üzüyorsunuz.

İade talebinizi başlatın. 2.2 saat demişsiniz ancak satın alım süresi de önemli. Satın alalı 14 günü geçmediyse iade için şansınız olabilir. (Bu söylediğim Steam için geçerli.)

Hocam beni üzüyorsunuz.

İade talebinizi başlatın. 2.2 saat demişsiniz ancak satın alım süresi de önemli. Satın alalı 14 günü geçmediyse iade için şansınız olabilir. (Bu söylediğim Steam için geçerli.)
Hocam oyunu 9 yada 10 saat önce aldım şuan iade talebi oluşturuyorum parayı steam cüzdanıma istiyorum kabul olması daha mümkün olsun diye. 🫠

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı