Red Dead Redemption 2, 5 Kasım'da PC'ye Geliyor!

Hocam şöyle birşey var, Gta 5' in ortamı çok hareketli, şehir trafiği olan, hareketli,canlı bir şehri vardı ama RDR 2 öyle değil, geçtiği dönemden dolayı oyunda Gta şehri kadar bi hareket, kalabalıklık, canlılık yok, ondan dolayı bunlar da etken olur FPS açısından. Misal şöyle örnek vereyim Gta 5' den sonra, Witcher 3 çıktı, tabi daha yüksek sistem istiyordu, zaten grafikleri olsun, efektifleri ne Gta 5' den baya canlı duruyordu ama ben GTX 750 Tİ ekran kartımla o oyunu da High ayarlarda 35-40 fps arası akıcı bir şekilde oynadım. Hocam misal o oyunun grafikleri, güzel yüz efektifleri ne Gta 5' de olsa High de oynayamazdım. Çünkü Gta 5' in ortamıyla onun ortamı bir değil, daha yoğun, kalabalık bir şehir yapısı var, demek istediğim RDR 2' de öyle. Gta 5 kadar yoğun bir şehir yapısı yok, ondan dolayı optimizasyonu iyi olursa, çok zorlamaz kartları, tabi High ayarda oynamazsın ama Low ayarlar da akıcı bir şekilde oynarız.
Sadece ekrandaki hareketlilik de etkilemiyor ama. Görsellik olarak da, ayrıntı olarak da çok fazla detaya girilmiş. Benim temennim de düşük-orta sistemlerle oynayabilmek. İnsallah sistemim yeterli olur.

Sadece ekrandaki hareketlilik de etkilemiyor ama. Görsellik olarak da, ayrıntı olarak da çok fazla detaya girilmiş. Benim temennim de düşük-orta sistemlerle oynayabilmek. İnsallah sistemim yeterli olur.
Misal Witcher 3' ün fizik motoru Gta 5' de olsa biraz değil baya sistemi zorlardı, çünkü kalabalık bir şehir yapısı var, RDR 2' de detaylara çok yer verilmiş olabilir ama bi Gta 5 kadar kalabalık, hareketli bir ortamı yok, o bile benim tahminimce çok fark eder.

Misal Witcher 3' ün fizik motoru Gta 5' de olsa biraz değil baya sistemi zorlardı, çünkü kalabalık bir şehir yapısı var, RDR 2' de detaylara çok yer verilmiş olabilir ama bi Gta 5 kadar kalabalık, hareketli bir ortamı yok, o bile benim tahminimce çok fark eder.
İnsallah diyelim. Aksam hep beraber göreceğiz. Son 2 saat 😅

İnsallah diyelim. Aksam hep beraber göreceğiz. Son 2 saat 😅
Ben büyük ihtimal 20:30 gibi anca görürüm, o vakitte dersane de olcam. Zaten oyun Kasım' da çıksa da pek oynayamam, fırsatım, vaktim yok, bi göz atarım tabi ama yaza bırakırım, hem Türkçe yaması da çıkar, hem de sakin kafayla oynarım.

Ben büyük ihtimal 20: 30 gibi anca görürüm, o vakitte dersane de olcam. Zaten oyun Kasım'da çıksa da pek oynayamam, fırsatım, vaktim yok, bir göz atarım tabii ama yaza bırakırım, hem Türkçe yaması da çıkar, hem de sakin kafayla oynarım.
Açıklanmış fiyatlar ve sistem gereksinimleri.

- Standart 299 TL (Rockstar Launcher'a özel standart fiyatına Special)
- Special 379 TL (Rockstar Launcher'a özel Special fiyatına Ultimate)
- Ultimate 440 TL

fd49591fa2490ba4a99c537a7ac23b6d.png

Açıklanmış fiyatlar ve sistem gereksinimleri.

- Standart 299 TL (Rockstar Launcher'a özel standart fiyatına Special)
- Special 379 TL (Rockstar Launcher'a özel Special fiyatına Ultimate)
- Ultimate 440 TL
İyi O zaman ben rahat oynarım, Low ayarlarda, çünkü genelde minumum sistem gereksiniminin altındaki kartlarda oynatıyor, misal GTA 5'in minimum sistem gereksinimlerinde NVIDIA 9800 ve AMD HD 4870 ekran kartı idi, benim eski ekran kartım HD 6670 idi, yani 4870' in altında bir karttı ama ben ginede oynayabilmiştim, bunuda rahat oynarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 750 ti ile oynarım o zaman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı