- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- Elektronik Mühendisi
Sadece ekrandaki hareketlilik de etkilemiyor ama. Görsellik olarak da, ayrıntı olarak da çok fazla detaya girilmiş. Benim temennim de düşük-orta sistemlerle oynayabilmek. İnsallah sistemim yeterli olur.Hocam şöyle birşey var, Gta 5' in ortamı çok hareketli, şehir trafiği olan, hareketli,canlı bir şehri vardı ama RDR 2 öyle değil, geçtiği dönemden dolayı oyunda Gta şehri kadar bi hareket, kalabalıklık, canlılık yok, ondan dolayı bunlar da etken olur FPS açısından. Misal şöyle örnek vereyim Gta 5' den sonra, Witcher 3 çıktı, tabi daha yüksek sistem istiyordu, zaten grafikleri olsun, efektifleri ne Gta 5' den baya canlı duruyordu ama ben GTX 750 Tİ ekran kartımla o oyunu da High ayarlarda 35-40 fps arası akıcı bir şekilde oynadım. Hocam misal o oyunun grafikleri, güzel yüz efektifleri ne Gta 5' de olsa High de oynayamazdım. Çünkü Gta 5' in ortamıyla onun ortamı bir değil, daha yoğun, kalabalık bir şehir yapısı var, demek istediğim RDR 2' de öyle. Gta 5 kadar yoğun bir şehir yapısı yok, ondan dolayı optimizasyonu iyi olursa, çok zorlamaz kartları, tabi High ayarda oynamazsın ama Low ayarlar da akıcı bir şekilde oynarız.