Red Dead Redemption 2 PC’ye mi geliyor?

Serdar ak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şu İnstagram haberleri çoğu zaman yalan veya tam olarak açıklanmadan sunuluyor. Şu haber sizce doğru olabilir mi?
F573D835-F1B2-49C7-8ACE-8653D1C0FB08.jpeg

Rockstar böyle bir oyun yaptıktan sonra PC kategorisinden de parayı kırmak ister. GTA5 gibi olacak yani. Önce konsolda güzelce satacaklar, sonra PC'ye çıkarıp bir de orada satacaklar. 1-2 seneye gelir gibi.

Bilemiyorum. Konu Rockstar Games olunca. Çok sevdiğim bir firma değildir. Yaptığı oyunlar çok başarılı ona lafım yok. Fakat biz bilgisayar kullanıcılarını senelerce bekletiyorlar. Recep Baltaş'ın dediği gibi dertleri para, ama bu kadar da para olmamalı. Ben bu oyunun bu sene bilgisayar platformuna geleceğini düşünmüyorum. Bir bilgisayar kullanıcısı olarak Rockstar'ın bu politikasından aşırı derecede rahatsızım. O zaman alma diyebilirsiniz, ama önemli olan alıp almamak değil, firmanın bu tutumlarından rahatsız olmak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı