Red Dead Redemption 2 alınır mı?

Cevaplarınız için teşekkürler, almayı düşünüyorum ancak şuanki fiyatı çok pahalı gerçekten o kadar para bir oyuna verilmez. O yüzden ya indirimleri bekleyeceğim ya da korsan oynayacağım.

Cevaplarınız için teşekkürler, almayı düşünüyorum ancak şuanki fiyatı çok pahalı gerçekten o kadar para bir oyuna verilmez. O yüzden ya indirimleri bekleyeceğim ya da korsan oynayacağım.
Hocam korsan işi ne kadar etiktir ne kadar doğrudur size kalmış bir tercih ama en azından korsana yönelmekten ziyade gamesatış vb siteler üzerinde paylaşımlı hesaplar oluyor 20-50 liraya oyunu ordan alabilir indirip hikayesi bitene kadar oynayabilirsin, rdr2 yi bende ilk olarak o şekilde oynamıştım sonrasında bazı sebeplerden format atınca ikinciye öyle almak yerine bu oyuna para verilip diyerek aldım ama benim önerim indirimleri beklemen 17 dolara kadar düşüyor, o zamana kadar da paylaşımlı hesap ile idare edebilirsin.

Herkes bunu diyor korkuyorum açıkçası daha çok oynamadığım oyun var.

Hocam açıkçası doğru, bu durumu çok kez yaşadım geriye dönüp yeniden RDR2 oynamak istedim ama abartıldığı kadar da değil hani oynanıyor mu oynanıyor ve hala daha aşırı zevk alıyorum ama gözüm kaymıyor değil :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı