Epic Games Red Dead Redemption 2 alınır mı?

JasonVoorhees

Picopat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba, sorum Red Dead Redemption 2 alınır mı? Çevremde onun yerine The Last of Us Part 2 al diyen var. Red Dead Redemption 2 al diyen de var. Ben Red Dead Redemption 2 almak istiyorum çünkü şu an indirimde 574₺ ve %20 para iadesi mi ne varmış. Dediğim gibi ben Red Dead Redemption 2 alma taraftarıyım ama karar veremedim. Şu oyunu al, daha iyi dediğiniz bir oyun var mı? Tavsiyeleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım merhaba, sorum Red Dead Redemption 2 alınır mı? Çevremde onun yerine The Last of Us Part 2 al diyen var. Red Dead Redemption 2 al diyen de var. Ben Red Dead Redemption 2 almak istiyorum çünkü şu an indirimde 574₺ ve %20 para iadesi mi ne varmış. Dediğim gibi ben Red Dead Redemption 2 alma taraftarıyım ama karar veremedim. Şu oyunu al, daha iyi dediğiniz bir oyun var mı? Tavsiyeleriniz nedir?

RDR2’den daha iyi bir oyun var mı? Benim için yok. Dünyası, karakterleri, hikayesi, detayları... Her şeyiyle mükemmel bir oyun. Eğer kendini oyuna kaptırabilirsen, büyük ihtimalle senin için de öyle olacaktır. Abartısız söylüyorum; oyunu bitirdikten sonra, uzun bir süre boyunca oynadığım hiçbir oyundan zevk alamadım.

Paran varsa değecek bir oyun. Senaryosunu ve oynanışını sevmesemde vuruş hissi, çatışma ve grafikleri çok iyi. TLOU'yu tavsiye etmem ben, RDR 2'nin tekrar oynanabilirliği daha fazla. İllaki Sony oyunlarından birisini sorarsan bu Ghost of Tsushima olur. :d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı