Red Dead Redemption 2 alınır mı?

Merhaba. RDR 2'nin Ultimate Edition paketi şu an Steam'de 246TL bu fiyata alınır mı? Steam'de beleş param var o yüzden almayı düşünüyorum ancak TR yama gelmeden oyundan zevk alır mıyım bilmiyorum. Alınır mı beklemeli miyim? Bir de oyundaki optimizasyon sorunları falan çözüldü mü acaba?
Bir GTA serisi gibi değil, ağır bir oyun ama hikayesi de bir o kadar kaliteli. Sistemin de güzel. Ağır ilerleyen oyunları seviyorsan al derim.

Bir GTA serisi gibi değil, ağır bir oyun ama hikayesi de bir o kadar kaliteli. Sistemin de güzel. Ağır ilerleyen oyunları seviyorsan al derim.
Bu tarz açık dünya oyunlarında en sevdiğim Witcher 3, hem görev anlayışı hem dünyası olsun. Gta 5 de bi nebze güzel eğlenceli yine vakit öldürebilecek bir oyun. Ama bunun hakkında pek bilgim yok, çok ağır olması sıkar beni.

Bu tarz açık dünya oyunlarında en sevdiğim Witcher 3, hem görev anlayışı hem dünyası olsun. Gta 5 de bi nebze güzel eğlenceli yine vakit öldürebilecek bir oyun. Ama bunun hakkında pek bilgim yok, çok ağır olması sıkar beni.
Hikayesi ağır ama oynanışı keyifli. Yolda izde giderken sürekli Random Moment'lere denk geliyorsunuz mesela. Adamın biriyle bahse girip silah atışı yapıyorsunuz gibi. Veya kaçırılan birini kurtarıyorsunuz.. Ama hikayesi ağır, içten ve derinden etkileyen bir hikaye.

Hikayesi ağır ama oynanışı keyifli. Yolda izde giderken sürekli Random Moment'lere denk geliyorsunuz mesela. Adamın biriyle bahse girip silah atışı yapıyorsunuz gibi. Veya kaçırılan birini kurtarıyorsunuz.. Ama hikayesi ağır, içten ve derinden etkileyen bir hikaye.
Anladım, açık dünyası muhtemelen sıkmaz insanı. Hikayesi de dediğiniz gibiyse ona tr yama lazım sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı