Çözüldü Red Dead Redemption 2 Alınır Mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Korkarak aldığım ama mükemmel bir tecrübe yaşatan oyundur. Online kısmı da çok güzel vakitler geçirtiyor arkadaşınız varsa. Epic Games indirimlerinde 179 TL'ye almıştım.

Alınır.
Korkarak aldığım ama mükemmel bir tecrübe yaşatan oyundur. Online kısmı da çok güzel vakitler geçirtiyor arkadaşınız varsa. Epic Games indirimlerinde 179 TL'ye almıştım.

Alınır.
Ben Steam üzerinden almayı düşünüyorum sizce 14 Şubat'ta indirim olur mu?

Bir Rus sitesinden 17 liraya aldım. Oyun ilk çıktığı gibi değil. Rockstar optimizasyonu epey düzeltmiş. Kesinlikle alınır.

Bir Rus sitesinden 17 liraya aldım. Oyun ilk çıktığı gibi değil. Rockstar optimizasyonu epey düzeltmiş. Kesinlikle alınır.

Site adını vermek yasak mı bilmiyorum ama Google'a plati RDR2 yazarsanız siteyi bulursunuz, ben de aynı şekilde Epic Games hesabı satın aldım. 2 3 dolara oyunun %40ını bitirdim. Alalı belki 2 ay oldu bu süreçte verilen ilk hesap ban yedi sonra bir hesap daha verdiler ücretsiz şekilde bu da ban yerse tekrar almam gerekecek. Çok ucuza kiralıyor gibi bir durum oluşuyor ve kesinlikle değer şansına belki bitirene kadar belki de daha sonrasında bile ban yemezsin bir düşün derim. Hesaplar için çalıntı diyecek arkadaşlar olursa şimdiden söyleyim benim anladığım kadarıyla satıcı hesabı satın alıp bir şekilde paylaşıma açıyor zaten kimse Online oynayamıyor hesapta ve bu paylaşım sayesinde hesap onlarca insana dağıtılıyor sonuçta hem orijinal oyun oynamış oluyorsun hem çalıntı hesap olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site adını vermek yasak mı bilmiyorum ama Google'a plati RDR2 yazarsanız siteyi bulursunuz, ben de aynı şekilde Epic Games hesabı satın aldım. 2 3 dolara oyunun %40ını bitirdim. Alalı belki 2 ay oldu bu süreçte verilen ilk hesap ban yedi sonra bir hesap daha verdiler ücretsiz şekilde bu da ban yerse tekrar almam gerekecek. Çok ucuza kiralıyor gibi bir durum oluşuyor ve kesinlikle değer şansına belki bitirene kadar belki de daha sonrasında bile ban yemezsin bir düşün derim. Hesaplar için çalıntı diyecek arkadaşlar olursa şimdiden söyleyim benim anladığım kadarıyla satıcı hesabı satın alıp bir şekilde paylaşıma açıyor zaten kimse Online oynayamıyor hesapta ve bu paylaşım sayesinde hesap onlarca insana dağıtılıyor sonuçta hem orijinal oyun oynamış oluyorsun hem çalıntı hesap olmuyor.
Benim aldığım site farklı ama aynı mantık hocam. Kurulum esnasında bir takım yanlışlıklar yaptım ve hesaba giremiyordum. Satıyıca mesaj atmamla hemen ilgilendi ve sorunumu çözdü. Bu kadarını beklemiyordum doğrusu çünkü tamamen benim hatamdan kaynaklı bir sorundu. Yazdığınız gibi hesabı birden fazla kişiye dağıtıyor ve millet offline oynadığı için bir sorun çıkmıyor sanırım. Bir nevi steam'ın açığını bulmuşlar gibi bir şey.

Arkadaşlar niye bunlarla uğraşıyorsunuz? Çalıntı zaten o hesaplar.

Online mod'a girseniz, tüm emeklerin çöp olması an meselesi olur o hesaplarda. Plati'den alınan hesabın güvenliğini konuşmayalım hiç.

Yeni çalıntı hesabı verirler size, problem yok. 70 saatlik story mod'a tekrar başlarsınız yarım kalırsa. Onlarla mı uğraşalım yani?

Oyunun story modu biraz ağır gidiyor.Yinede güzel. Online modu beni aşırı sıktı diyebilirim. Bütün sınıflarda moonshiner hariç hepsi son seviye. Online modunda sürekli aynı şeyleri yapıyorsun bir süre sonra bayıyor. Bence o kadar para vermeye değmez. Grafik olarak üst seviye tabi ama oynanış olmamış bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı