Red Dead Redemption 2 alınır mı?

Sırf online tecrübesi için bile alınır. Geçen Blackwater dolaylarında takılırken başka kovboy ile çarpıştık benim at can çekişirken adam bastı gitti. Ben de çıkardım silahımı ateş edecektim baktım adam dükkana girdi. Bekliyim dedim. Adam geldi atımı iyileştirdi kovboy selamı verdik birbirimize sonra ayrıldık. Meğer dükkana at iyileştirici almak için girmiş.

Hiç sevmem kovboyları falan bence alınmaz.

Oyun basit bir kovboy oyunu değil. Ayrıca emin ol kimse senin kovboyları sevip sevmemeni umursamıyor. Arkadaş objektif bir inceleme istemiş anlaşılan. Ben aldım oynadım 4-5 kez bitirdim. Sonu hep ağlatır beni. Hikayesi zaten şaheser ama RDR1 oynamadıysan anlayamayabilirsin. Önce RDR1 hikayesini dinle, Yt'de Türkçe olarak var zaten. Grafikler desen "mükkkemmmel" zaten. PS4'e alacaksan indirim de mi bilmiyorum ama al, zaten kaldırıyor. Kaldıracak bilgisayarın varsa indirimi bekle. Eğer benim gibi yılların redemption aşığıysan oyunun daha introsunda zevkten dört köşe oluyorsun.
Sırf Online tecrübesi için bile alınır. Geçen Blackwater dolaylarında takılırken başka kovboy ile çarpıştık benim at can çekişirken adam bastı gitti. Ben de çıkardım silahımı ateş edecektim baktım adam dükkana girdi. Bekliyim dedim. Adam geldi atımı iyileştirdi kovboy selamı verdik birbirimize sonra ayrıldık. Meğer dükkana at iyileştirici almak için girmiş.

Ne güzel adamlar varmış, senin şansına dostum :D Geçenlerde ben de Single oynuyorum, yeni bitirmişim hikayeyi [SPOİLER] at New Austin açıklarında düşüp ölüyor. Neden belli değil. En yakın kasaba Armadillo, e harap olmuş zaten. Allah'a şükür ki marketi açık. Koşa koşa gidiyorum, ne kadar çok sevmişim hayvanı. Öyle bir oyun ki ata bile aşık ediyor seni. Aldım döndüm ölmemiş garibim. Onunla birlikte New Austin'i keşfederken Armadillo çitlerine takılıp düştü gene öldü. Nasıl bir şey lan bu? Dedim. At artık mefta olmuş. Gittim Armadillo çiftliklerinden at kaçırdım. Sonra da uzun yolcuklar ile birlikte Beyaz Arap Atıma kavuştum. Güzel hikayeydi gerçekten. Sırf şu olay için alınır oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spoiler yememek için hiçbir incelemeyi izlemedim. Yapılan yorumları da okumadım. Rica etsem kesinlikle spoiler vermeyecek şekilde bilgi verebilir misiniz? Hazır indirim varken almak istiyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam konsoldaki Game Pass'de vardı oradan oynuyorsanız alabilirsiniz ama PC'de sana kalmış çünkü çok pahalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı