Red Dead Redemption 2 alınır mı?

Şu anki bilgisayarım 30 FPS Low ayarlarda oynatır 1050 Ti ile çok bir şey beklemiyorum ama yeni bilgisayarımda alacağım en son oyun olur hikayeli oyunları fazla sevmem ama bazıları öve öve bitiremiyor :D.

Yani oyuna konsept açısından bakmayın öncelikle. Eğer fiyat gibi sıkıntınız yoksa alın. Varsa indirimleri bekleyin. Oyun bir kere mükemmel. Mekanikleri, grafikleri falan falan mükemmel. Ben burada anlatsam sığdıramam, o kadar güzel bir oyun. İsterseniz Dost Kayaoğlu'nun incelemesini izleyin, orada küçük bir bölümde spoiler var, onu belirtiyor zaten. O video sizi açıklığa kavuşturacaktır.

Açık dünya ve hikaye olarak ağır işleyen oyunları seviyorsanız kesinlikle alınır. Adamlar çok güzel atmosfer yaratmış. Rockstar zaten kalitesini kanıtlamış bir firma çok fazla anlatmaya da gerek yok. Plati.ru'dan key alırsanız daha ucuza gelebilir ben oradan almıştım.

Açık dünya ve hikaye olarak ağır işleyen oyunları seviyorsanız kesinlikle alınır. Adamlar çok güzel atmosfer yaratmış. Rockstar zaten kalitesini kanıtlamış bir firma çok fazla anlatmaya da gerek yok. Plati.ru'dan key alırsanız daha ucuza gelebilir ben oradan almıştım.
Hocam parasını riske atıp Plati.ru dan almasını önermem yinede biraz şans işi :).

Hocam parasını riske atıp Plati.ru dan almasını önermem yine de biraz şans işi. :)

Key alırsanız risk yok denecek kadar az. Adamın 5000 tane satışı var %96'sı olumlu, seni mi dolandıracak? Niye? Bu adam beni dolandırdı diye yorum yapsan adam hesabı kapatıp gitmek zorunda kalır ki bu kadar satışı olan hesabı kapatmak büyük kazanç kaybı. Plati'de işini doğru yapan çok satıcı var. Adamın mesleği bu, Rusya'da ucuza satılan oyunları Avrupalılara satmak. Dolandırılma olayı hesap olarak verilen oyunlarda. Aslında onlarda da dolandırma yok. Adam sana 2 dolara GTA 5 hesabı veriyor ne olmasını bekliyorsun ki? :D Tabii ki şifresi değişecek belli bir süre sonra.

Key alırsanız risk yok denecek kadar az. Adamın 5000 tane satışı var %96'sı olumlu, seni mi dolandıracak? Niye? Bu adam beni dolandırdı diye yorum yapsan adam hesabı kapatıp gitmek zorunda kalır ki bu kadar satışı olan hesabı kapatmak büyük kazanç kaybı. Plati'de işini doğru yapan çok satıcı var. Adamın mesleği bu, Rusya'da ucuza satılan oyunları avrupalılara satmak. Dolandırılma olayı hesap olarak verilen oyunlarda. Aslında onlarda da dolandırma yok. Adam sana 2 dolara GTA 5 hesabı veriyor ne olmasını bekliyorsun ki? :D tabii ki şifresi değişecek belli bir süre sonra.

Bazen DurmaPlay çok güzel indirimler yapıyor, o indirimler takip edilebilir. Ama bana göre oyunun fiyatı 2 seneye anca düşer.

Bazen DurmaPlay çok güzel indirimler yapıyor, o indirimler takip edilebilir. Ama bana göre oyunun fiyatı 2 seneye anca düşer.

2 sene beklemek yerine dediğim yöntemle alınabilir. Evet aşırı etik bir yol değil ama korsan da değil. Ülkemizin şartlarında bu gerekiyor maalesef. Ben 24 dolara almıştım.

2 Sene beklemek yerine dediğim yöntemle alınabilir. Evet aşırı etik bir yol değil ama korsan da değil. Ülkemizin şartlarında bu gerekiyor maalesef. Ben 24 dolara almıştım.

Yani 2 sene sonra ciddi anlamda düşer. Mesela şu an Steam, Epic Games indirimlerinde bile 200 TL altına zor düşüyor. 2 sene içinde normal fiyatı 200 TL civarında olur demek istedim. Ama sizin dediğiniz yöntem fena değil yani 😊😊.

Spoiler yememek için hiçbir incelemeyi izlemedim. Yapılan yorumları da okumadım. Rica etsem kesinlikle spoiler vermeyecek şekilde bilgi verebilir misiniz? Hazır indirim varken almak istiyorum.

Ben 16 TL'e aldım hesap olarak deneme olarak istersen satın alabilirsin ben atarım sana linki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı