Çözüldü Red Dead Redemption 2 aniden kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NiqhTmaRe

Kilopat
Katılım
9 Mayıs 2017
Mesajlar
1.495
Çözümler
16
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Resim Öğretmenliği
Oyun oynarken donup herhangi bir hata vermeden kapanıyor. Ne yüzünden olduğunu anlayamaz mıyım? Hata kayıtları falan var mıdır bilgisayarda? Bilgili olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
 
Çözüm
Ben çözümü buldum sanırım. Belgeler\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings

Ne yazık ki çözülmedi.

Siz bir çözüm yolu bulabildiniz mi?

Kısmen bir çözüm buldum sizde işe yarar mı emin değilim. Deneyin isterseniz.

Vulkan yerine DX12 yaptım ve Belgeler\Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings kısmındaki "sga" ile başlayan dosyaları silip oynamaya başladım dün 3 4 saat kesintisiz oynayabildim. Hiç atmadı. Fakat bu ayarı yaptıktan sonra Steam oyun için FPS gösterme, oyun içi Steam arayüzü ve Steam ekran görüntüsü alma çalışmıyor. Büyük ihtimalle Vulkan yaparsam tekrar çalışacak ama bir daha çökmemesi için böyle kalması daha iyi olacağı düşüncesindeyim.
Aslında o hatanın çözümü forumda var. Çözüldü: RDR 2 "Unknown Error FFFFFFFF".
Yok ben denedim olmadı.
Bende de sorun tekrarlamaya başladı. Bugün error fff hatası verdi müşteri temsilcisiyle görüştüm bir klasörün ismini değiştirip öyle deneyin dedi denedim gün boyu hata almadım fakat az önce yine error fff hatası aldım. Sorunun devam ettiği şekilde rapor geçtim kendilerine bakalım ne cevap verecekler. Çözüm bulursam sizlerle paylaşayacağım.
Geri dönüş yaptılar mı hocam?
 
Son düzenleme:
Red Dead Online oynarken bende de aniden hata falan vermeden kapanıyordu oyun rastgele süre içerisinde. Bu sorunu halletmek için, Steam'in exe dosyasını admin olarak çalıştır diye ayarladım. MSI Afterburner kullanıyordum, onu kaldırdım, sadece Radeon'un kendi göstergesini kullanıyorum. Bir de Red Dead Online içinde graphic ayarlardan "Triple Buffering" ayarını kapalı hale getirdim. Umarım sizde de işe yarar.
 
Son düzenleme:
Red Dead Online oynarken bende de aniden hata falan vermeden kapanıyordu oyun rastgele süre içerisinde. Bu sorunu halletmek için, Steam'in exe dosyasını admin olarak çalıştır diye ayarladım. MSI Afterburner kullanıyordum, onu kaldırdım, sadece Radeon'un kendi göstergesini kullanıyorum. Bir de Red Dead Online içinde graphic ayarlardan "triple buffering" ayarını kapalı hale getirdim. Umarım sizde de işe yarar.

Hocam ben story Online kısmında Online oynaya tıklayınca yükleme ekranında direk atıyor.
Aynı şeyleri yaptım ama hala sorun yaşıyorum ben. Bugün 10 kere hata verip kapadı, hata vermeden kapadı, değişik hatalar vererek kapadı. Aldığıma pişman oldum vallahi 2 günde. Nasıl çözeceğim bu sorunu ya.

Hocam çözdünüz mü?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı