Red Dead Redemption 2 Arap Atı rehberi

Quikied

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2021
Mesajlar
1.587
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arap Atının Özellikleri
Oyuncuların çoğuna göre oyundaki en iyi ve güçlü attır. Hikaye boyunca sizi götürebilecek bir attır, özellikleri aşağıdaki gibidir.
Bu rehberde Beyaz Arap Atı bulacağız.

At kar beyazıdır bu yüzden karlı alanda görülmesi çok zordur.


Arap Atı Nerede Bulunur?
Arap Atı haritanın sol üst köşesinde bulunan Lake Isabella çevresinde bulunabilir. Ancak söylediğim gibi kar beyazı olduğu için ve Lake Isabella karlı bir bölge olduğu için görülmesi zor olacaktır.Lake Isabella'nın sol taraflarında ve çevresinde bulunur.


Arap Atı Nasıl Yakalanır?
Arap atı söylediğim gibi beyaz olduğu için karlı alanda zor görünecektir ve görmeniz biraz zor olacaktır. Atı gördüğünüzde yanına eğilerek gitmeli ve sağ click basılı tutarak sakinleştirmeniz gerekli yoksa kaçar. yanına iyice yaklaşınca ve kaçmıyorsa 2 seçeneğiniz var. Kafasına halat atarak çeke çeke yakalamak ve ya üzerine direkt atlayarak rodeo yapar gibi yavaş yavaş alışmasını sağlamak. Ben 1. seçeneği yapamadım ve 2. seçenek bana göre çok daha kolay. Yapmanız gereken şey basit, üzerine atlayın ve 'F' tuşuna (ve ya hangi tuşa atadıysanız) tekrar tekrar basın. İlk seferde atarsa tekrar deneyim ama atmadıysa, artık at sizindir.



Tavsiyeler ve Son
Sizi oyun boyunca götürebilecek atı yakalamak bu kadar kolaydı. Eğer atınızı beslerseniz, fırçalarsanız daha da gelişir ve güçlenir.

Umarım rehber yardımcı olmuştur iyi oyunlar.



Kaynakça
İlk fotoğraf https://www.ign.com/wikis/red-dead-redemption-2/Arabian_Horse sitesinden Türkçe'ye çevirilmiştir.
 
Oyuncuların çoğunun böyle düşündüğünü sanmıyorum :) Çünkü Arap atlarından çok daha sağlam atlar var. Arap atları hızları dışında en kötü atlardır. Ürkek davranışları yüzünden başa çok iş açar.

Oyundaki en sağlam at Missouri Fox Trotter denebilir. Hızı Arap atları ile aynı, cesareti ise savaş atlarından aşağı değildir. Biraz daha yavaş fakat cesur bir at lazımsa Turkomen savaş atı seçilebilir. Atın yanında ateş açınca kıpırdamıyor bile. O derece sağlam bir attır. Missouri aşağıdaki güzelliktir.

1642724668630.png
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı