Red Dead Redemption 2 Arap Atı rehberi

Büyük eksiklik. TP'de Türkçe yaması mevcut. Buradan yama yapabilirsin.


Ben de bu yamadan yaptım, kutu font sorunu da kalmıyor ve çok kaliteli.
 
Ekleme yapmak isterim oyunun başında bu atı almaya kalkarsanız spawn olmadığını görüceksiniz atın spawn olması için hosea ile yaptığımız avcılık görevini yapmanız lazım ondan sonra Arap atına sahip olabilirsiniz siyah Arap atı isterseniz ilerleyen chapterlarda saint denise gidip at dükkanından 1200 dolar karşılığında satın alabilirsiniz.
 
Aklıma şu geldi:
Eki Görüntüle 1276670

RDR2 için durumu bilmesem de Rockstar serisine yama yapanlar böyle şeyler ekliyorlar. Bu da oyun zevkini baltalıyor. Tabii bu örnek oyun zevkini çok baltalamıyor. Oyuna rastgele küfürler ekleyenler vardı, onlardan bahsediyorum.
Evet maalesef geçmişte absürt, gereksiz, çevirmenin (!) kendi zekasını belli ettiği beş para etmez yamalar vardı. Fakat artık çoğu GTA oyununda yeniden yapılmış güncel tarihli yamalar var ve işlerini gayet düzgün yapan insanlar. Geçmiş zamanın güya yerelleştirme adı altında gerzek gerzek çeviri demeye bin şahit yamalarını kurmaya gerek yok artık.
 
Siyah arap atı ve diğer atların nasıl alındığını ne yazık ki şuanlık bilmiyorum arkadaşlar. Rehberde belirttiğim gibi oyunun başında kolay bir şekilde alınabilen bir at ve oyunun sonuna kadar da rahatlıkla götürür.
 
Ben Appaloosa hastasıyım. En iyi at değil belki ama bana göre en güzel at. Keşke gerçekte de bir Appaloosa atım olsa.
 
Arap Atı çok iyi ama çok korkak bir at. 5 metre arkadan kurt gelse hemen sırtından atıp kaçıyor.

Bana göre oyundaki en iyi at Turkoman atıdır. Türkmen atları zaten dünya çapında popüler ve çok iyi atlar. Keza oyun yapımcıları da bu atları bu şekilde tasarlamış.

Altın sarısı, beyaz ve kahverengi siyah karışımı renkteler. Ne Arap atı kadar küçük, ne de diğer tombul atlar kadar büyük. Tam ortada, zayıf, uzun bacaklı ve asil. Sağlık 10, dayanıklılık ise 8. Arap atlarında ikisi de 8 oluyor.

Ancak Türkmen atın en sevdiğim özelliği korkusuz olması. Timsahların arasında ilerleyip timsahların üstünden atlıyorum gene de sırtından atmıyor beni. Arap atı 10 metre uzaktan yılan sesini duysa hemen yavaşlayıp sağa çekmeye başlıyor.

Ancak Türkmen atları çok pahalı. İlk başlarda alınacak en iyi atlardan biridir bu Arap atı. Güzel rehber olmuş elinize sağlık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı