- Makaleler
- 21
Oyun X1X'de daha iyi gözüküyor inanılır gibi değil 

Gta san andreas'ta öyleydi. oyunun ps2 versiyonu pc versiyonundan daha güzel grafiklere sahipti. Rockstar'ın pc portları bir acayip.Oyun X1X'de daha iyi gözüküyor inanılır gibi değil![]()
2080Ti'lı sistem stabil 30FPS bile sunamıyor inişli çıkışlı. Xbox One X'de ise stabil 30FPS. Rockstar ne yazık ki PC platformuna üvey evlat muamelesi yapıyor.Bu optimizasyon problemi değil de, nedir? Optimizasyon sıkıntısı yok diyenlere gelsin.
pek umutlu değilim oyunu toparlayabileceklerindenBu oyun kendini 3-4 aya anca toparlar. Hem o zamana Türkçe yama çıkar ve fiyatı da iner. İyiki almamışım, kafam rahat diye kendimi avutuyorum şu an. Ayrıca GTA 5'de MSAA açmak yerine oyunu 2K çözünürlüğe alıyordum. MSAA'nın yaptığı düzeltmeden daha pürüzsüz kenarlar oluyor ve FPS'yi çok fazla etkilemiyor. Umarım bu oyunda da aynısını yapabiliriz.
o kadar değil ya, rockstar bu yarım oyun bırakmazlar.pek umutlu değilim oyunu toparlayabileceklerinden
umarım ya ben de isterim düzelmesinio kadar değil ya, rockstar bu yarım oyun bırakmazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.