Red Dead Redemption 2 Ekran Görüntüleri

Bu optimizasyon problemi değil de, nedir? Optimizasyon sıkıntısı yok diyenlere gelsin.
2080Ti'lı sistem stabil 30FPS bile sunamıyor inişli çıkışlı. Xbox One X'de ise stabil 30FPS. Rockstar ne yazık ki PC platformuna üvey evlat muamelesi yapıyor.
Bu oyunun stabil 60 FPS sunacağı ve en güzel gözükeceği platform büyük ihtimalle yeni jenerasyon konsollar olacak.

Bu oyun kendini 3-4 aya anca toparlar. Hem o zamana Türkçe yama çıkar ve fiyatı da iner. İyiki almamışım, kafam rahat diye kendimi avutuyorum şu an. Ayrıca GTA 5'de MSAA açmak yerine oyunu 2K çözünürlüğe alıyordum. MSAA'nın yaptığı düzeltmeden daha pürüzsüz kenarlar oluyor ve FPS'yi çok fazla etkilemiyor. Umarım bu oyunda da aynısını yapabiliriz.

Bu oyun kendini 3-4 aya anca toparlar. Hem o zamana Türkçe yama çıkar ve fiyatı da iner. İyiki almamışım, kafam rahat diye kendimi avutuyorum şu an. Ayrıca GTA 5'de MSAA açmak yerine oyunu 2K çözünürlüğe alıyordum. MSAA'nın yaptığı düzeltmeden daha pürüzsüz kenarlar oluyor ve FPS'yi çok fazla etkilemiyor. Umarım bu oyunda da aynısını yapabiliriz.
pek umutlu değilim oyunu toparlayabileceklerinden

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı