Red Dead Redemption 2 FPS değerleri

Yukardaki ayarlarda RX580 bile yakın hatta aynı fpsi alabilir 1070 ti ile. Nvidia kartlar patladı bu oyunda maalesef

Sorun bence oyunla alakalı. İkinci bir GTA 4 gibi duruyor. Yukarıdaki bir arkadaşın yorumu üzerine Youtube'dan baktım, RTX 2080Ti bile 1080P Ultra'da averajda 68 FPS verebilmiş. Kartın sadece kendisi 12 bin lira.

Sorun bence oyunla alakalı. İkinci bir GTA 4 gibi duruyor. Yukarıdaki bir arkadaşın yorumu üzerine Youtube'dan baktım, RTX 2080Ti bile 1080P Ultra'da averajda 68 FPS verebilmiş. Kartın sadece kendisi 12 bin lira.
AMD kartlar da sorun yokmuş onun için dedim, ps4 ile oynadığım için hiç bulaşmadım. Oyun sorunlar yumağı imiş zaten.

RX 570 4GB ekran kartımın değerlerine bakabilirsiniz kıyas olarak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RX 570 4GB ekran kartımın değerlerine bakabilirsiniz kıyas olarak.

Ultra'da benim kart 34 FPS veriyor. Ram'den dolayı böyle oluyor sanırsam.

Ultra'da benim kart 34 FPS veriyor. Ram'den dolayı böyle oluyor sanırsam.
Senin sistemin özellikle ekran kartın benden çok daha iyi. Hepsi ultra olunca mı 34 alıyorsun?
Oyuna 8 GB RAM genelde yetiyor. TAA açık olduktan sonra ayarları ultra'ya almanın bir anlamı yok görsel anlamda çok az değişiklik oluyor. Ayarları ultra yapmak yerine res scale arttırılmalı o da 570 ile olacak iş değil.
Senin dediğin görüntüyü daha keskin ve güzel gösterir ama örneğin su,gölge,ışık,genel çevre kalitesi mevcut ayarına göre daha farklı gözükür ultraya almak orada fark yaşatır ama genelde oyun sırası bu farklar göze çarpmaz orta yüksek karışık şekilde olması hem performans hem görüntü anlamında güzel oluyor.

Son düzenleme:
Ekran kartınıza 12nm 1600AF işlemcisi yeterlidir. Tek çekirdğei daha güçlü 3600-3500X-9400F gibi söylemler gereksizdir. O ekran kartı ile aynı FPS alınacaktır çünkü beslemede sorun yok. Bilmeden yorum yapılmasa burası ne güzel olacak.

RAM olarak kesinlikle dual channel yapmalısınız. Kasanız havadar ise stok soğutucu ile en azından all core 4GHz yaparsanız tadından yenmez.

TAA açık olması bütün grafikleri berbatlaştırıyor. On ve off testi yapıldığında çok fazla netlik ve kalite farkı oluşuyor. Kapalı olduğunda elbette görüntü netleştiği gibi saçma sapan bir hal alıyor. Aşağı tükürsen sakal üste tükürsen bıyık. Rockstar 1 günde olsun kusursuz oyun yapmayı beceremedi. 2013'de çıkan bir oyunu oynuyormuş hissi veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı