Red Dead Redemption 2 görevler çıkmıyor

Waschie

Decapat
Daha fazla  
Chapter 2 "we loved once and true 3"teyim ve bu görevi tamamladım fakat bu görevden sonra başka görev açılmıyor. Bir tane var ama onun olduğu yer sürekli kırmızı ve ne kadar ödesem de aranmam geçmiyor.

Dosya Ekleri

• resim_2022-11-01_005818321.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 137
  • resim_2022-11-01_005937060.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
Blackwater da üst düzey bir aranman olduğu için orası hep kırmızı olacak ve orası için ödeme yapamayacaksın. Yine de gidip görev yapabilirsin, yapacaksında.

Chapter 2 "we loved once and true 3"teyim ve bu görevi tamamladım fakat bu görevden sonra başka görev açılmıyor. Bir tane var ama onun olduğu yer sürekli kırmızı ve ne kadar ödesem de aranmam geçmiyor.

Göreve yandan dolaşarak gideceksiniz. Yani görev simgesinin tam sağ üst kısmında ki karadan hızlıca gir ben öyle yaptım o görevi.

Aynen bu gösterdiğim yolu takip edin karşıya geçer geçmez hemen girin yoksa bulunursanız sizi öldürüyorlar

Yukarıda söyledim fakat bir de göstereyim dedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20221101_013441.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 73
Teşekkür ederim herkese internetten baktığımda başka bir görev ismi gösteriyordu ben onunla ilgili bir şey açıklanacak sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…