Çözüldü Red Dead Redemption 2 yan görevler gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

murat1907

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben ilk defa bugün PS4 cihazıma Red Dead Redemption 2 oyununu satin aldım yani oyun 2018 de çıkmasına ragmen ilk defa yeni oynamaya başladım oyunda ana görevler sarı renkte sanırım yaklasık 3 saattir ana görev yapiyorum. Oyunun yan görevleri haritada gözükmüyor ya da sonradan mı çıkıyor onu tam anliyamadım. Oyunu oynayıp deneyimleyen arkadaşlar yardimci olursa sevinirim çünkü haritada bayağı karışık gibi geldi bana, yan görev yapmak istedim bir türlü bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Herkese merhaba, ben ilk defa bugün PS4 cihazıma Red Dead Redemption 2 oyununu satin aldım yani oyun 2018 de çıkmasına ragmen ilk defa yeni oynamaya başladım oyunda ana görevler sarı renkte sanırım yaklasık 3 saattir ana görev yapiyorum. Oyunun yan görevleri haritada gözükmüyor ya da sonradan mı çıkıyor onu tam anliyamadım. Oyunu oynayıp deneyimleyen arkadaşlar yardimci olursa sevinirim çünkü haritada bayağı karışık gibi geldi bana, yan görev yapmak istedim bir türlü bulamıyorum.
Oyunda yan görevler beyaz soru işaretleri, senaryoda ilerledikçe, haritada gezdikçe karşılaşıyorsun, dediğin gibi sarı görevlerden birkaç tane yaptıktan sonra yavaş yavaş çıkar onlar ve Sheriff's Office'lerde bounty huntiing görevleri oluyor, ilk 5 -6 saatten sonra görmeye başlarsın.
Yan görev değil de gizem araştır.

Vallahi oyunda çok detaylar var. Acaba sirf gizem vs arastirmak icin oynayan var midir çünkü Rockstar sever böyle şeyleri ama ben görevlerin hepsini yapip bitirmek istiyorum oyunu zaten insan oyuna girince çıkasi gelmiyor. Bir de onlarla ugrasirsam bir 300 saatte bitiririm oyunu herhalde 😄

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı