Red Dead Redemption 2 Hangi Platformda Oynamalı?

NiqhtMegatron

Hectopat
Selamlar arkadaşlar, fikrinizi merak ettiğim bir şey var. Elimde hem kaliteli bir PC hem de PlayStation var. Şu an iki platform için de aynı fiyata Red Dead Redemption 2 buldum. Acaba uzun süren bu oyunda konsol rahatlığı ve film tadını mı tercih etmeliyim? Yoksa PC kalitesini mi? Eğer PC'de oynarsam daha kaliteli bir görüntü alıcagımı düsünüyorum ama bir yandan da bu uzun ve keyifli oyunu yaslanarak oynamak istiyorum. Her ikisini de deneyimlemiş ayda farklı oyunlardan tecrübeli arkadaşlar fikir belirtirse minnettar olurum. Teşekkürler

Xbox'da oynadım gerçekten çok iyi PC sürümü optimizasyon sorunlu Xbox'da öyle bir sıkıntı olmadı PS4'de oynamanızı tavsiye ederim.

Biraz zaman geçmiş ama belki başkaları görür diye yazıyorum. Bana kalırsa eğer elinizde RDR2 oynatabilecek bir sistem varsa kesinlikle bilgisayarda oynanmalı. Ben Ryzen 5 2600 + RX 590 + 16GB RAM ile neredeyse her şey ULTRA'da oynadım. (Bir tek su kalitesi düşüktü fakat optimizasyon sorunu olduğu için RTX 2080 de olsa onu düşükte oynamalısınız baya FPS düşürüyor. Zaten kalite pek farketmiyor su fiziği o kadar da önemli değil.) Ortalama 45 FPS aldım bu sistemle. Tabii siz isterseniz birkaç ayarı düşürüp aynı sistemle 60 FPS alabilirsiniz Youtube'da yardımcı videolar var fakat manzaranın tadını çıkarmak varken 45 FPS daha makul geldi. (Motion blur kapalı olmasına rağmen hiçte 45 FPS gibi gelmedi şimdi Radeon'dan bakıp gördüm garibime gitti eklemek istedim.) Herhangi bir bug veya optimizasyon sorunuyla karşılaşmadım şahsen gayet stabil oynadım. PC ve Konsollar arasındaki grafik farkına bakılacak olursa kesinlikle bilgisayar tercih edilmeli hele ki ortam ışıklandırmalarında devasa fark var. Ayrıca 30 FPS yerine daha yüksek FPS'lerde oynamak varken neden konsol tercih edilsin. Bana göre oyun mouse ile daha zevkli çünkü konsolla nişan almak gerçekten işkence gibi RDR2'de fakat ille de arkama yaslanıp oynayacam diyorsan XBOX controller ile oynayabilirsin veya PS4 konsolunu bilgisayara bağlamanın yolları var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı