Red Dead Redemption 2 nasıldır?

Oynarken dinlemen gereken bir liste bırakıyorum buraya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynayıp bitirdim ancak beni çok sarmadı ve bu beni çok üzdü açıkçası. Çok fazla kişinin beğendiği oyunu beğenmemek biraz garip geldi. Oynanır mı derseniz oynanır ancak oyunun teması kovboy olduğu için beni çok sıktı. Her şey çok uzak, hep at üstündesiniz ve yeni oyunlarda gördüğümüz gibi şeyler çok yok. Belki de o yüzden beğenmemişimdir.
Kamptaki adamın adını unuttum ama 3 tane para tahsilatı yapılan görevden sonra kampta yükseltme yapılınca hızlı seyehat açılıyor. Aynı şekilde dağlık bir yerde ateş yakıp hızlı seyehatle de kampa geri dönebiliyoruz.

Sen Red Dead Redemption 2 nasıldır diye bir konu mu açtın? Bekle sen, seni RDR hayranlarını grubuna pasladım. Şaka bir yana, 350 TL'ye değer bir oyun. Şakam yok. Hikayesi muazzam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki bazı cevapları gözden kaçırmış olabilirim, ancak bana troll demek yerine yapıcı bir şekilde yardımcı olmanız daha olumlu olurdu.
Güzel arkadaşım, cevapları gözden kaçırıp bakmayacaksan neden soru soruyorsun? Soru soruyorsun, cevaplıyoruz, sonra mesajları okumadığın için aynı soruyu bir daha soruyorsun, ve biz yine cevaplıyoruz ama bu hiç doğru değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı