Rehber Red Dead Redemption 2 İnce Grafik Ayarlamaları

Öncelikle merhaba ben biraz bilmediğim için soruyorum bende RX560 4 GB singlefan, i3 10100F, 8x2 RAM var RDR2'de kaç FPS alırım ona göre oyunu satın alacağım bilen varsa veya ayni ekran kartına sahip olup deneyen varsa bilgilendirebilir mi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu oyunu bir açamayan bir oynayamayan benim herhalde, hani "Your social club account is not entitled to red dead redemption 2" şu hatayı geçebilsem oyun ana menüye gelse grafik ayarları Türkçe yaması her şeyini yapmak için uğraşacağım da acayip dertliyim açılmıyor oyun. RDR 2'yi şu an için Steam'den sorunsuz indirenleriniz sorunsuz açanlarınız varsa bir el etsin bir şey söyleyin bir çare bulun bana arkadaşlar.

Herkes şu oyunu Steam'den gayet güzel sorunsuz açarken oynarken bizde neden böyle oldu anlamak istiyorum. Eğer bir çözüm yolu varsa oyunu (sinirden oyunu silip atmıştım da) ikinci kez 120GB indirmeye başlarım. (Hem internet sitesinde hem kurulan PC Social Club uygulamasında) Rockstar Games Launcher içinde Steam hesabım bağlı gözüküyor, Launcher'da yine RDR2 oyunum var ekli gözüküyor "Play/Oyna" var ama oyuna girişte üsteki mesaj çıkıyor beni geri atıyor.

Social Club Launcher'ını sistem de kaldırdım yeniden kurdum, fakat Steam altında oyuna girişte beni Launcher'a otomatik giriş yapmış gösterip oyunu açmaya çalışıyor başlatıyor (orada hata mesajı geliyor), yani başka launcher üyeliği email-isim-şifre alayım Steam hesabını tekrar ekleyeyim falan hiç olmuyor bile.

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama almak için sormam lazım.Ram,Ekran Kartı seninle aynı sadece İşlemcim İ7-10510u senden fazla mı alırım az mı? Birde ne kadar olur?

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama almak için sormam lazım.Ram,Ekran Kartı seninle aynı sadece İşlemcim İ7-10510u senden fazla mı alırım az mı? Birde ne kadar olur?
YouTube kanalında soruyu soran kiși sizdiniz sanırım. Orada da söylediğim gibi, işlemciniz benimkinden biraz daha iyi olsa da ekran kartından ötürü çok fazla fps farkı olmayacaktır. 2-3 fps fark olur ancak düşük fpslerde bu 2-3 fps bile önemli olduğundan yeterli düzeyde çalıştırabilirsiniz.

@Gordrhain bunları ayarladım ve ani droplar girmeye başladı
Özllikler:1660 super i7 10700K

@Gordrhain bunları ayarladım ve ani droplar girmeye başladı
Özllikler:1660 super i7 10700K
Șu an aklıma gelen iki sebep var.
1) VRAM sınırını aşmak
2) Graphics API:

Vram sınırını aştıysanız eğer bazı ayarlanır kısmanız gerekebilir.
Eğer Vulkan kullanıyorsanız DX12, DX12 kullanıyorsanızda Vulkan'a çevirmeyi deneyin.

Sınır iyi ama PC 2 yıldır temizlenmiyor ve 81 derece

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı