8 Aralık'ta bitirdim ve iyi ki almışım. Türkçe bilip bilmemen önemli değil aksine benim İngilizcemi çok fazla geliştirdi artık İngilizceyi çok rahat anlayabiliyorum. Ben ana hikayeye giderdim ara sahneyi izlerdim sonra Easter Gamers'ı açardım oradan olayı anlamak için tekrar izlerdim. Bu sıkar diyorsan direkt izle anlayabildiğini anla. Benim İngilizcem aşırı kötüydü ve Bu şaheser oyun sayesinde okulda gördüğüm İngilizcenin daha iyisini gördüm. Al ve oyna eğer alabiliyorsan ve almaz isen gerçekten oyun hayatın boyunca yapabileceğin en pişman hareketi yaparsın. Dün tekrar indirdim ve tam 120 saat oynadım. Bu saati 200 250 saate çıkarmayı planlıyorum. Online kısmını oynuyorum şu an ve Online kısmı vasat diyenleri hiç takma ve Online'da bak. Çünkü Online'da hikaye modu kadar keyif veriyor. Al ve oyna imkanın varsa. Eğer almazsan hayatında yapabileceğin en saçma hareketi yapmış olursun. Zevk almayı geç oyunda yönettiğimiz karakteri gerçekte var olduğunu inanıyorum ben. Bir tık uzun oldu ama imkanın var ise almanı gerçekten çok istiyorum