Red Dead Redemption 2 İngilizce bilmeden oynanır mı?

Az çok İngilizcenin varsa bence en azından ana hikayeyi ve bazı muhabbetleri anlayabilirsiniz. Bu oyun sayesinde çok ingilizce kelime öğrendim.
Bir yandan oyuna başlayıp İngilizce kelime öğrendikten sonra tekrar oynamak istiyorum. Teşekkür ederim yanıtın için büyük ihtimalle alacağım
 
Oyunu aldın sanırsam zevk aldın mı bende senin gibi arada kaldım İngilizce yüzünden sence almalı mıyım?
8 Aralık'ta bitirdim ve iyi ki almışım. Türkçe bilip bilmemen önemli değil aksine benim İngilizcemi çok fazla geliştirdi artık İngilizceyi çok rahat anlayabiliyorum. Ben ana hikayeye giderdim ara sahneyi izlerdim sonra Easter Gamers'ı açardım oradan olayı anlamak için tekrar izlerdim. Bu sıkar diyorsan direkt izle anlayabildiğini anla. Benim İngilizcem aşırı kötüydü ve Bu şaheser oyun sayesinde okulda gördüğüm İngilizcenin daha iyisini gördüm. Al ve oyna eğer alabiliyorsan ve almaz isen gerçekten oyun hayatın boyunca yapabileceğin en pişman hareketi yaparsın. Dün tekrar indirdim ve tam 120 saat oynadım. Bu saati 200 250 saate çıkarmayı planlıyorum. Online kısmını oynuyorum şuan ve Online kısmı vasat diyenleri hiç takma ve Online'da bak. Çünkü Online'da hikaye modu kadar keyif veriyor. Al ve oyna imkanın varsa. Eğer almazsan hayatında yapabileceğin en saçma hareketi yapmış olursun. Zevk almayı geç oyunda yönettiğimiz karakteri gerçekte var olduğunu inanıyorum ben. Bir tık uzun oldu ama imkanın var ise almanı gerçekten çok istiyorum :D
 
8 Aralık'ta bitirdim ve iyi ki almışım. Türkçe bilip bilmemen önemli değil aksine benim İngilizcemi çok fazla geliştirdi artık İngilizceyi çok rahat anlayabiliyorum. Ben ana hikayeye giderdim ara sahneyi izlerdim sonra Easter Gamers'ı açardım oradan olayı anlamak için tekrar izlerdim. Bu sıkar diyorsan direkt izle anlayabildiğini anla. Benim İngilizcem aşırı kötüydü ve Bu şaheser oyun sayesinde okulda gördüğüm İngilizcenin daha iyisini gördüm. Al ve oyna eğer alabiliyorsan ve almaz isen gerçekten oyun hayatın boyunca yapabileceğin en pişman hareketi yaparsın. Dün tekrar indirdim ve tam 120 saat oynadım. Bu saati 200 250 saate çıkarmayı planlıyorum. Online kısmını oynuyorum şu an ve Online kısmı vasat diyenleri hiç takma ve Online'da bak. Çünkü Online'da hikaye modu kadar keyif veriyor. Al ve oyna imkanın varsa. Eğer almazsan hayatında yapabileceğin en saçma hareketi yapmış olursun. Zevk almayı geç oyunda yönettiğimiz karakteri gerçekte var olduğunu inanıyorum ben. Bir tık uzun oldu ama imkanın var ise almanı gerçekten çok istiyorum :D

Evet bende çok almak istiyorum bir tek bu konu kafamı karıştırdı bende şöyle düşündüm tek seferde anlamasamda gerekirse 2 3 sefer tekrar bitiririm tekrar oynamaya açık mı sence?
 
Evet bende çok almak istiyorum bir tek bu konu kafamı karıştırdı bende şöyle düşündüm tek seferde anlamasamda gerekirse 2 3 sefer tekrar bitiririm tekrar oynamaya açık mı sence?
Hocam tekrar oynamaya açık mı değil mi size bağlı aslında bana göre 2 defa bitirilir ve 3 zorlanır, ama bazıları 2 defa bile oynamıyor. Eğer çok fazla anlamazsan tekrar kendi zorlayarak bitir ilkine göre daha iyi anlarsın hikayeyi. Ana hikaye, keşif ve Online sizi baya bi oyunda tutar merak etmeyin. Eğer ilkinde Ana hikaye sarmaz ise Online oynarsınız size kalmış. Ama 3 defa bitirilebilir bence. İsterseniz Rdr 2 de başıma gelen bir olayı anlatayım size :D ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tekrar oynamaya açık mı değil mi size bağlı aslında bana göre 2 defa bitirilir ve 3 zorlanır, ama bazıları 2 defa bile oynamıyor. Eğer çok fazla anlamazsan tekrar kendi zorlayarak bitir ilkine göre daha iyi anlarsın hikayeyi. Ana hikaye, keşif ve Online sizi bayağı bir oyunda tutar merak etmeyin. Eğer ilkinde Ana hikaye sarmaz ise Online oynarsınız size kalmış. Ama 3 defa bitirilebilir bence.

Hmm anladım reis sağ olasın bende senin gibi kararsızdım karar verdim gibi alıp deneyim edince görüşmek dileğiyle :)
 

Geri
Yukarı