Donanımhaber kullanıcılarından biri 31 Aralık'ta GPT ile yapılmış Türkçe yama çıkarmıştı. AI ile yapıldığı için biraz anlam karmaşası vardır büyük ihtimal, ama bir göz atabilirsin.
Oynayın hocam oynayın. Online da benim gözümde bir 30 saat gömülür gibiEvet tahmin ediyorum ki yüzlerce saatimi harcayacak bir oyun single lini bile defalarca bitireceğim muhtemelenOnline'de baktım biraz güzel gibi duruyor.
Hortlatıyorum ama anlamaya yardımcı olur mu? Öyle oynayan birisi ana hikayeyi anlar mı?Donanımhaber kullanıcılarından biri 31 Aralık'ta GPT ile yapılmış Türkçe yama çıkarmıştı. AI ile yapıldığı için biraz anlam karmaşası vardır büyük ihtimal, ama bir göz atabilirsin.
Ben yamaya uğraşmayın az çok var ise İngilizce oynanır kesinlikle.Hortlatıyorum ama anlamaya yardımcı olur mu? Öyle oynayan birisi ana hikayeyi anlar mı?
Hocam 7. sınıfa geçerken bilgisayar alabilirim belki ondan araştırma yapıyorum da. Şu an İngilizcem ortalamanın üstü yaşıma göre her İngilizce sınavından 100 alıyorum 2 sene İngilizce kursuna gittim, önceki sene haftada 30 saat İngilizce ders gördüm bu sene de 10 saat civarı. Yani hep İngilizce gördüm ve İngilizcem yaşıma göre iyi ama normal olarak kötü durumda. Geniş zaman gibi zaman şeylerinin hepsini biliyorum örnek olarak.Ben yamaya uğraşmayın az çok var ise İngilizce oynanır kesinlikle.
Hocam 7. sınıfa geçerken bilgisayar alabilirim belki ondan araştırma yapıyorum da. Şu an İngilizcem ortalamanın üstü yaşıma göre her İngilizce sınavından 100 alıyorum 2 sene İngilizce kursuna gittim, önceki sene haftada 30 saat İngilizce ders gördüm bu sene de 10 saat civarı. Yani hep İngilizce gördüm ve İngilizcem yaşıma göre iyi ama normal olarak kötü durumda. Geniş zaman gibi zaman şeylerinin hepsini biliyorum örnek olarak.
Benim ortalamanın altındaydı ve ingilizcemi aşırı geliştirdi.
Valhalla'da güzeldir hocam ona da bakın isterseniz. Eğer alırsanız aklınızda takılan bir şey olursa Valhalla ile ilgili konu açıp beni etiketliye bilirsiniz.Sırf bu oyun için sistemimi güncelleyip RX 5700 XT aldım. Ortalama bir İngilizcem var. İlk defa bir oyunu (The Medium) İngilizce bitirdim. Çoğu kısmını anladım. Bazı kısımları telefondan sözlüğe bakarak çevirdim. Şu an AC Oddysey oynuyorum. Bitince RDR2 İngilizce olarak başlayacağım.
Red Dead Redemption 2 alacağım fakat İngilizce dile sahip olduğu için hikaye akışını anlamayacağım ve oyundan sıkılıp bırakacağım diye korkuyorum. Hiç ingilizcem yok. İngilizce bilmeyen biri olarak sıkılmadan oynanır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.