Red Dead Redemption 2 İngilizce bilmeden oynanır mı?

Donanımhaber kullanıcılarından biri 31 Aralık'ta GPT ile yapılmış Türkçe yama çıkarmıştı. AI ile yapıldığı için biraz anlam karmaşası vardır büyük ihtimal, ama bir göz atabilirsin.
Hortlatıyorum ama anlamaya yardımcı olur mu? Öyle oynayan birisi ana hikayeyi anlar mı?

Hocam oyunun senaryosu inanılmaz güzel. Benim İngilizcem de senaryoyu düzgün anlayabilecek seviyede değil ama ben Türkçe yama kullanıyorum. Oyunun senaryosunu kaçırmak istemiyorsanız İngilizce öğrenin veya Türkçe yama kullanın.

Ben yamaya uğraşmayın az çok var ise İngilizce oynanır kesinlikle.
Hocam 7. sınıfa geçerken bilgisayar alabilirim belki ondan araştırma yapıyorum da. Şu an İngilizcem ortalamanın üstü yaşıma göre her İngilizce sınavından 100 alıyorum 2 sene İngilizce kursuna gittim, önceki sene haftada 30 saat İngilizce ders gördüm bu sene de 10 saat civarı. Yani hep İngilizce gördüm ve İngilizcem yaşıma göre iyi ama normal olarak kötü durumda. Geniş zaman gibi zaman şeylerinin hepsini biliyorum örnek olarak.

Benim ortalamanın altındaydı ve İngilizcemi aşırı geliştirdi.
Hocam 7. sınıfa geçerken bilgisayar alabilirim belki ondan araştırma yapıyorum da. Şu an İngilizcem ortalamanın üstü yaşıma göre her İngilizce sınavından 100 alıyorum 2 sene İngilizce kursuna gittim, önceki sene haftada 30 saat İngilizce ders gördüm bu sene de 10 saat civarı. Yani hep İngilizce gördüm ve İngilizcem yaşıma göre iyi ama normal olarak kötü durumda. Geniş zaman gibi zaman şeylerinin hepsini biliyorum örnek olarak.

Benim ortalamanın altındaydı ve ingilizcemi aşırı geliştirdi.

Sırf bu oyun için sistemimi güncelleyip RX 5700 XT aldım. Ortalama bir İngilizcem var. İlk defa bir oyunu (The Medium) İngilizce bitirdim. Çoğu kısmını anladım. Bazı kısımları telefondan sözlüğe bakarak çevirdim. Şu an AC Oddysey oynuyorum. Bitince RDR2 İngilizce olarak başlayacağım.

Sırf bu oyun için sistemimi güncelleyip RX 5700 XT aldım. Ortalama bir İngilizcem var. İlk defa bir oyunu (The Medium) İngilizce bitirdim. Çoğu kısmını anladım. Bazı kısımları telefondan sözlüğe bakarak çevirdim. Şu an AC Oddysey oynuyorum. Bitince RDR2 İngilizce olarak başlayacağım.
Valhalla'da güzeldir hocam ona da bakın isterseniz. Eğer alırsanız aklınızda takılan bir şey olursa Valhalla ile ilgili konu açıp beni etiketliye bilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 alacağım fakat İngilizce dile sahip olduğu için hikaye akışını anlamayacağım ve oyundan sıkılıp bırakacağım diye korkuyorum. Hiç ingilizcem yok. İngilizce bilmeyen biri olarak sıkılmadan oynanır mı?

Merhaba kardeşim. Maalesef rock star paraya doyduğu için Türkiye pazarını pek ciddiye almıyor. Çoğu oyununda Türkçe dil desteği sunmuyor. Ancak benim tavsiyem RDR2'yi kesinlikle oynamalisin konuşmaları anlamasan bile görev başlıklarını İngilizce Türkçe çeviri kullanarak anlamlarına bak yeterli olacaktir ne yapman gerektiğini bilmen oyundan keyif almana yetecektir. O sahane grafikleri. Oynanıştaki keyfi kaçırmani istemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı