Red Dead Redemption 2 mi Dying Light 2 mi?

Herkesten ayrı olunca havalı da olmuyorsun.
Kanka herkezden ayrı olunca havalı olmuyorum zaten oyunu oynadım ve bana hitap etmiyor düşüncelerii anlatmam seni neden bu kadar etkiliyor? :D

RDR 2 teması zaten size uygun değilmiş. Size gelmiyor diye neden oyuna abartı gözüyle bakıyorsunuz?
Oyunu oynamayan kişiler bile rdr övüyor çoğu kişi oynamadığı halde instagramda incelemesini gördüğünde oo iyi oyun yapmışlar abi rockstar EĞ falan diye diye oyunu poh pohladılar

Kanka herkesten ayrı olunca havalı olmuyorum zaten oyunu oynadım ve bana hitap etmiyor düşüncelerii anlatmam seni neden bu kadar etkiliyor? :D

Oyunu oynamayan kişiler bile RDR övüyor.

Oyumu oynamasan da video izleyip anlayacağın şeyler:

Grafik.
Aşırı detay.
Büyük ve kendini tekrar etmeyen açık dünya.

Bunlar zaten günümüzdeki oyunların %70'inden üstün kılıyor RDR 2'yi.

Kanka herkezden ayrı olunca havalı olmuyorum zaten oyunu oynadım ve bana hitap etmiyor düşüncelerii anlatmam seni neden bu kadar etkiliyor? :D

Oyunu oynamayan kişiler bile rdr övüyor çoğu kişi oynamadığı halde instagramda incelemesini gördüğünde oo iyi oyun yapmışlar abi rockstar EĞ falan diye diye oyunu poh pohladılar

Senin düşüncen benim şeyimde değil. Oyunu oyna(ya)madan sevenlere koyun demene takıldım ben. Oyunun güzel olduğunu söyleyebilmek için illa oyunu oynamaya gerek olmadığını algılayabilmen lazım.

Senin düşüncen benim şeyimde değil. Oyunu oyna(ya)madan sevenlere koyun demene takıldım ben. Oyunun güzel olduğunu söyleyebilmek için illa oyunu oynamaya gerek olmadığını algılayabilmen lazım.
Bir yemeğin tadını yemeden anlayabilirmisin, anlayamassın.
Bir videodan bir varsayım yapabilirsin ancak çünkü %100 bir gameplay söz konusu değil
Videonun gösterdiği yer kadar söz hakkına sahipsin geri kalanı için video üreticisine bağlı

RDR 2 teması zaten size uygun değilmiş. Size gelmiyor diye neden oyuna abartı gözüyle bakıyorsunuz?

Arkadaşım böyle tiplere laf anlatamazsın ağzını yorduğuna değmez görmezden gel geç. Bunun gibi tipler beğenmedi veya beceremedi ya o oyun tamamıyla kötü, sıkıcı, oynayan ve beğenenler de koyun kafalı oluyor bunların gözünde. Ahlaki yönden kendini eğitememiş, atarlı ve kendisini havalı zanneden milli ergenlerimizden biri işte, çok türedi bunlardan forumda 🙂.

Bir yemeğin tadını yemeden anlayabilirmisin, anlayamassın.
Bir videodan bir varsayım yapabilirsin ancak çünkü %100 bir gameplay söz konusu değil
Videonun gösterdiği yer kadar söz hakkına sahipsin geri kalanı için video üreticisine bağlı
Kanka git önce dil bilgisi öğren sonra yaz lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı