Red Dead Redemption 2 Orijinal Font Düzenlenmiş Türkçe Yama

Hocam mesela böyle.

Hocam yamayı güncelledim, snırım güncel yamayı indimedniz, bu birnci bölüm ayı görevi ve 2. Bölüm rhodes de çıkan Kartal göz aktifleştirme yerlerini yanlış çevirmişler bunları düzenledim. Bir de cüceyi aradığımız yan görevde hata vardı onu da düzenledim.

İlk mesajdan tekrar indirip kurarsanız sorunun düzeldiğini görürsünüz.
Hatalarla karşılaştıkça ekran görüntüsü atarsanız sevinirim.

1719088647834.png

İlk ödül avcısı görevinde adamı yakaladıktan sonra.

Hocam yamayı güncelledim, snırım güncel yamayı indimedniz, bu birnci bölüm ayı görevi ve 2. bölüm rhodes de çıkan kartal göz aktifleştirme yerlerini yanlış çevirmişler bunları düzenledim. Bir de cüceyi aradığımız yan görevde hata vardı onu da düzenledim.

İlk mesajdan tekrar indirip kurarsanız sorunun düzeldiğini görürsünüz.
Hatalarla karşılaştıkça ekran görüntüsü atarsanız sevinirim.

Çok sağ olun hocam, bu kısmı yarın düzenleyip, bağlantıyı güncellerim.

Hocam daha doğru düzgün düzenlenecek yama bulamaz mıyız? Yani Dutch'ın "sen gelme ulan ayı" demesi çok absürt çok saçma ve diyalogla uyuşmuyor, acaba yapan kişi nasıl bir ruh halindeydi.

Hocam daha doğru düzgün düzenlenecek yama bulamaz mıyız? Yani Dutch'ın "sen gelme ulan ayı" demesi çok absürt çok saçma ve diyalogla uyuşmuyor, acaba yapan kişi nasıl bir ruh halindeydi.
Oyunun başka yaması yok. 3-5 tane serpiştirilmiş şaka var öyle. Context ile uyumlu şakalar ayrıca, random yazılma da değiller.

Dediğiniz metin için, Orijinal çeviriye bakarım, ona göre düzenlerim.

Maalesef piyasadaki yamalar bu şekilde hepsine baktım, çevrilmeyen oyun içnde gördüğüm yerleri çevirdim, ama hepsi aynı çeviri, düzenledik diyenlerin hepsi de aynı yamaları almış kullanmış hiç düzenleme yoktu, o yüzden ben giriştim ve orijinal dosyaya göre düzenledim ve uyarladım, şu anda criminal kullanıcı isimli arkdaşın çevirisi gelene kadar bu çevri tek düzenlenmş çeviri

Sonradan eklenen satırlardır büyük ihtimalle. Single player için metin bırakmamıştık biz.
Üstadım acaba rdr2nin çevrimiçi satırları hangileri oluyor, COLOR_MP içeren satırlar mı, bunu nasıl ayırırız, online oynayanlar için o satırlrı çıkarmak istyorum, hem hikaye hem online çalıştırabilsinler.

Son düzenleme:

Hocam buradaki yamanın gelişmiş hali mi yani? Ona göre indirip kurayım ben de.

Hocam buradaki yamanın gelişmiş hali mi yani? Ona göre indirip kurayım ben de.
evet hocam, en güncel düzenlenmiş yama, hala da düzenliyorum geri dönüşlere göre az önce de güncel sürümü yükledim

güncelleme geçmişi
23 Haziran 2024
von horn daki cüce görevindeki hata düzenlendi
geri dönüş yapılan valantine ilk ödül avcısı görevi düzeltildi
bazı tutarsız mektup ve günlükler düzeltildi

geri dönüşlere göre düzeltmeleri yapmaya devam ediyorum

Evet hocam, en güncel düzenlenmiş yama, hala da düzenliyorum geri dönüşlere göre az önce de güncel sürümü yükledim.

Güncelleme geçmişi.
23 Haziran 2024
von horndaki cüce görevindeki hata düzenlendi.
Geri dönüş yapılan valantine ilk ödül avcısı görevi düzeltildi.
Bazı tutarsız mektup ve günlükler düzeltildi

Geri dönüşlere göre düzeltmeleri yapmaya devam ediyorum.

Bir de Rampage trainer çalışmıyor hocam bu yamayla, piyasadqki tüm yamalarla oyunu bitirdim ama ilk defa böyle bir sorun gördüm, trainerı açınca yazılar gözükmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı