Sürprizbozan Red Dead Redemption 2 oynamalı mıyım?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam RDR2 bana güzel gelmedi, her yere atla koşmaktan oyundan zevk alamıyorsun, tabii ki sende farklı hissettirebilir benim fikirlerim bunlar.
Hocam atla gezmek kimisine zevk verir kimisine vermez. Ben hoşlanan taraftanım ama şunu da demek isterim ki çok at sürülüyor diye böyle bir oyun (bence) bırakılmamalı. Açık dünyada at sürmekten bahsediyorsanız sinema moduna geçin iş bitsin. Çok uzak mesafelere zaten hızlı seyahat var. Görev içerisindeki hantal ve yavaş ilerlemeden bahsediyorsanız ise oyun bu kısımlarda size hikayesini yavaş yavaş vermeye çalışıyor. Atmosferi, gerçekçiliği vs ile hikaye sunumunun zirvesini yaşıyorsunuz bu oyun ile. Çok yavaş diyerek oyundan soğumak yerine bırakın da oyun en iyi yaptığı şeyi yapsın, hikayesini anlatsın. Ha kusursuz demiyorum bu kadar yavaş ilerleyişe. Daha iyisi olabilirdi fakat insanlar bu konuyu o kadar sulandırıyor ki görenler oyun oynanmayacak derecede kötü sanacak. Aga rockstar yapmış la 7 sene geliştirmişler ne kadar kötü olabilir?
 
Hocam atla gezmek kimisine zevk verir kimisine vermez. Ben hoşlanan taraftanım ama şunu da demek isterim ki çok at sürülüyor diye böyle bir oyun (bence) bırakılmamalı. Açık dünyada at sürmekten bahsediyorsanız sinema moduna geçin iş bitsin. Çok uzak mesafelere zaten hızlı seyahat var. Görev içerisindeki hantal ve yavaş ilerlemeden bahsediyorsanız ise oyun bu kısımlarda size hikayesini yavaş yavaş vermeye çalışıyor. Atmosferi, gerçekçiliği vs ile hikaye sunumunun zirvesini yaşıyorsunuz bu oyun ile. Çok yavaş diyerek oyundan soğumak yerine bırakın da oyun en iyi yaptığı şeyi yapsın, hikayesini anlatsın. Ha kusursuz demiyorum bu kadar yavaş ilerleyişe. Daha iyisi olabilirdi fakat insanlar bu konuyu o kadar sulandırıyor ki görenler oyun oynanmayacak derecede kötü sanacak. Aga Rockstar yapmış la 7 sene geliştirmişler ne kadar kötü olabilir?

Zaten benim fikirlerim bunlar, hiçbir oyuna kötü diyemem, ama bu atla gezmenin daha çabuklaştırılması gerektiğini düşünüyorum yani atla gezerken yanımızdaki NPC'lerin konuşmasını bitirebilmeleri için yolu uzatmışta uzatmışlar gibime geliyor at sürerken yandan o konuşuyor biandan öbürü konuşuyor zaten uzak ve sıkıcı olan o yolu daha da bunaltıcı yapıyor.
 
Arkadaşlar önceden oynamıştım ana karakterimizin hastalandığını öğrendiğimiz yere kadar fakat sonradan bilgisayar değiştim ve nasıl olduysa Steam'den kayıt dosyamı alamadım. Sinirden oyunu silmiştim, sizce tekrar yüklemeli miyim? Kaldığım yerden itibaren oyun daha çok açılmaya başlıyor mu? Cevaplarınızı bekliyorum.
Kesinlikle oynamanı tavsiye ederim başta oyun temposunu alışmak biraz zor gelebilir mekanikler hantal gelebilir ama ilerledikçe çok güzel oluyor rdr 2 oynamak izlediğiniz çok güzel bir filimde karakteri tamamen kendin kontrol etmek gibi oyun bittiğinde çok boşluğa giriyor insan
 
yan görevleri ne derece yaptınız bilemem ama devam edin, hikayenin sonu için değer, farklı yerlere gidecek olay. tümü bitince nasıl buraya geldiğini görmek için ilk oyunları oynama fırsatınız olmadıysa özet olarak hikayeleri okuyun ki ziyan olmasın...
 
Arkadaşlar önceden oynamıştım ana karakterimizin hastalandığını öğrendiğimiz yere kadar fakat sonradan bilgisayar değiştim ve nasıl olduysa Steam'den kayıt dosyamı alamadım. Sinirden oyunu silmiştim, sizce tekrar yüklemeli miyim? Kaldığım yerden itibaren oyun daha çok açılmaya başlıyor mu? Cevaplarınızı bekliyorum.
Oyunda 200 saatim var 2 kez bitirdim her bitirdigimdede bütün yan görevlerinde yaptım oyun gerçekten bambaşka birşey fazlasıyla değer.
 

Geri
Yukarı