Red Dead Redemption 2 RTX 2060 6GB Sistem Bulanık Görüntü Problemi

alikarabicak

Femtopat
Daha fazla  
Sistem:
-ASUS RTX 2060 Dual 6 GB.
-ASUS Prime B450 M-K.
-Ryzen 5 3600.
-Toshiba 500 SSD M.2.
-650W PSU.
-16 GB 3000MHz RAM.
- Rampage RM-165 27" 165Hz 1ms.

1080P'de kalitesiz görüntü aldığımı düşünüyorum. Aşırı bulanık aşırı keskin olmayan görüntü görüyorum. Sorun ne bilmiyorum ama oynadığım tüm oyunlarda aşırı bir bulanık, böyle çamur gibi sanki. 720p'de oyun oynuyor gibiyim. Milyarlık bir PC'de 3000 TL'lik görüntü görür gibiyim. Daha keskin olması gerekmiyor mu?

Oyun içi tüm ayarlarla oynadım, kenar yumuşatmalarına kadar. 1920x1080'de ne olursa olsun görüntü net değil. NVIDIA denetim masasından DSR açıp 2K çözünürlükle girdiğimde sanki 1080p buymuş gibi geliyor. Eminim ki bu kadar kötü bir görüntü almamam lazım. RDR 2'den görsel paylaştım. 1920x1080. Texture kalitesi Ultra'da. TAA açık. Her şeyi Ultra'ya aldım yine yok. TAA yerine MSAA açınca evet, netleşiyor ama bu sefer de görüntü kırık kırık oluyor, bu nasıl bir iş? Anlamadım.

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2020.10.26 - 12.58.38.55.png

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2020.10.26 - 13.04.12.90.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan olursa konu kilitlenir ve hak yerine gelir. Bana hiçbir şey olmaz 😉

Korsanı tavsiye etmiyorum. Kullanmıyorumda. Ama korsan oynadığım oyunlar çok oldu. Grafik kalitesinin vs. korsanla alakası yok. Hatta korsanlar daha stabil çalışır DRM olmadığı için. O yüzden oyunlarda hata olduğu zaman korsanmi orijinal mi diye sormak mantıksız. Sadece bazı oyunlarda korsanlarda belli noktalarda takılıyorsun öyle şeyler fark ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen. Bu arada ben sana hak verdim orada gömmedim.😂

Pardon yanlış okudum :D
Korsanı tavsiye etmiyorum. Kullanmıyorumda. Ama korsan oynadığım oyunlar çok oldu. Grafik kalitesinin vs. korsanla alakası yok. Hatta korsanlar daha stabil çalışır DRM olmadığı için. O yüzden oyunlarda hata olduğu zaman korsanmi orijinal mi diye sormak mantıksız. Sadece bazı oyunlarda korsanlarda belli noktalarda takılıyorsun öyle şeyler fark ediyor.

Korsana destek yok onun için sordum. Bu forumda korsan ile alakalı soru sorarsanız konu kilitlenir 😉

Resoution scale ayarını kapatın ya da 1.25'e getirin baya fark ettiriyor. Birde TAA sharpening ayarını en sondan 2-3 tık düşük halde kullanın. O da bulanıklaştırıyor. Rockstar kenar düzeltmeyi düzgün yapamadığı için bulanık yapmayı tercih etmiş.

Hocam merak ediyorum oyun orijinal olsaydı nasıl bir çözüm sunacaktınız? Her konuda görüyorum yardım edecek bilgisi yoksa bile soruyorlar.
Korsan kullananlarla bir derdimiz yok bizim. Vereceğimiz çözüm de aynı. Sadece bulunduğumuz mecranın kurallarına uyuyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı