Hocam en düşük fps 21 yazıyor ya ondan sordumHocam adama küfür ederler otur keyfine bak FPS değerleri normal çok keyifli olur. İyi eğlenceler
Hocam düşük fps 21 yazıyor o az geldi ondan sordumEvet bu performansı verir.
Hocam en düşük FPS 21 yazıyor ya ondan sordum.
Hocam düşük FPS 21 yazıyor o az geldi ondan sordum.
FPS drop olmuştur aniden. Her karenin bilgisi tutuluyor ya ondan. Belki 21 FPS'i hiç görmemişindir bile. Çünkü salileselik olaylar.Hocam en düşük fps 21 yazıyor ya ondan sordum
Hocam düşük fps 21 yazıyor o az geldi ondan sordum
Merhaba arkadaşlar sistemim iyi 4060 ve i5 12400F var RAM de 32 GB RDR 2 yüksek Ultra ayarlarda benchmark FPS değerlerim bunlar en düşük. FPS biraz az geldi sizce bir sorun var mı yoksa normal mi?
Eki Görüntüle 2307373
Hocam fps sabitleme oyun içi yok nerden sabitleyebilirim sadece vsync varFPS çok dalgalanıyor gibi. Bir kare hızına sabitlesen senin için daha iyi olur. En fazla 150 ile en az 20 FPS arasında kocaman 130 FPS'lik bir fark var.
Düzenleme:
Tabii FPS düşmesi veya çok animasyonlu sahnelerden birine de denk gelmiş olabilir onu ben bilmiyorum vallahi kusura bakma.
Evet o.Hocam fps sabitleme oyun içi yok nerden sabitleyebilirim sadece vsync var
Hocam FPS sabitleme oyun içi yok nereden sabitleyebilirim sadece V-Sync var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.