Red Dead Redemption 2 sevdiğiniz karakter kimdir?

Charles: Kamptaki en efendi, her gün işini yapan, sadık ve dürüst adam. Arthur'un en yakın arkadaşı zaten, benimle gelir misin lafına her zaman demiş birisi. Yarı siyahi yarı kızılderili bu abim kimseyi hak etmedikçe öldürmüyor ve gerektiği her an yardımımıza koşuyor. Kral abim. Sesi de efsane.

Hosea: Dutch'ı dizginleştirip çeteyi ayakta tutan, Arthur'un mentoru rolünü üstlenmiş ve olayları çok daha öncesinden görebilmiş adam. John'a ailesiyle kaçması gerektiğini oyunun başından söyleyen, Dutch'a verdiği birçok kararın yanlış olduğunu sonuçlarla kanıtlayan ve en sonunda da muhtemelen Abigail'i kurtarmak adına Pinkertonlara teslim olan birisi. Fenton ve ayı bölümleri de aşırı eğlenceliydi.

Micah: Hikayedeki en pislik karakterlerden birisi olsa da mükemmel yazılmış, hayatta kalmak için ne yapmam gerekiyorsa yaparım kafasındaki çete ispiyoncusu. Babasıyla küçük yaştan beri etrafta suç işledikten sonra aynı babası gibi herifin biri olarak çıkmış ancak bazı hatlarında gerçekten doğruyu yapan bir karakter. Her şeyin sonunda sadece kendini önemsiyor olması ve her şeyi kendi lehine çevirebilmesi bencilliğini ama zekiliğini gösteriyor. Milton, Cornwall, ve O'Driscoll'u yaban karakterler yapıp yakından tanıdığımız Micah gibi bir karakteri ana kötü yapmaları bence iyi olmuş.

Sadie Adler: Efsane karakter gelişimi var, ama boş bir intikam hevesi uğruna etrafındaki herkesi tehlikeye atıyor. Arthur veremden doğru düzgün iki kelimeyi bir araya getiremezken kendi durumunu acındırıp onu intikam almaya zorluyor. Kabul etmezsek yine kendisi gidiyor ama intikamın hiçbir şeyi düzeltmediğini John'un kaderiyle görüyoruz zaten.

Dutch: Karizmatik, sevecen, dürüst ve özgüvenli bir liderden kendi oğlu gibi gördüğü ikiliden şüphe duyan, yalanlarıyla ikiyüzlülüğün kitabını yazan, sonunda da her şeyi yanlış yaptığını görüp hiçbir şeyi kabullenemeyen sosyopatın teki. İlk oyunda da efsaneydi.

Lenny: 19 yaşında, Jack'ten sonra çetenin en genci kral çocuk. Selam verirseniz Arthur ona genç olmasına rağmen kamptaki bazılarına birkaç şey öğretebileceğini söylüyor. Baya zeki, kitaplarla haşır neşir. A Quiet Time ve Praise Be My Friend görevleri de mükemmeldi. Oyunda kaderini gösterirken ara sahne girmeyen tek karakter bu arada. :(
 

Geri
Yukarı