Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama

Nasıl indirip kuracağız aşamalı olarak anlatır mısınız? Daha önce hiç bir oyuna yama indirmedim de.
Önce arkadaşın verdiği linkten RAR dosyasını indiriyorsun, sonra oyunun kurulu olduğu klasörden yani RedDeadRedemption2 adlı klasore RARdan çıkan dosyaları kopyalayıp oraya atıyosun.

Arkadaşlar sürekli red dead redemption 2 timed out authentication with epic online services hatası alıyorum ve oyun bir türlü açılmıyor. Daha önceden bu hatayı alan var mı? Ya da çözümünü bilen? Türkçe yamasız bir şekilde oyuna girebiliyorum ancak FİX çalıştırdığım zaman sürekli bu hatayı veriyor.

Bu arada oyunu Epic Games üzerinden satın almıştım. Türkçe yamayı da Makine Çeviri'nin kendi Discord sunucusundan indirdim. Oradaki v17 olarak geçiyor. Oyunun kurulu olduğu yerde 2 ayrı exe dosyası mevcut. PlayRDR2.exe üzerinden girmeye çalıştığımda yukarıdaki hatayı, RDR2.exe üzerinden girmeye çalıştığımda ise görseldeki hatayı veriyor.

Çıldırıcam artık. Sorunu bir türlü çözemiyorum ve aklıma gelen her türlü yöntemi denedim ancak hiçbiri işe yaramıyor. Oyunu daha kaç gün önce satın aldım ama gıdım ilerleyemedim giremediğimden dolayı. Şansa bala 1 - 2 kez girdi toplamda ama istediğim zaman girip, çıkamıyorum. Sürekli sizinle paylaştığım bu 2 hata ile karşılaşıyorum.

Epic Games Launcher üzerinden de başlatmam mümkün değil çünkü zaten Türkçe yamanın Fix özelliğini çalıştırdığım zaman Epic Games Launcher üzerinde oyun başlatılmış gibi gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-03-20 031617.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-20 031617.png
    80,2 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Arkadaşlar sürekli Red Dead Redemption 2 timed out authentication with Epic Online services hatası alıyorum ve oyun bir türlü açılmıyor. Daha önceden bu hatayı alan var mı? Ya da çözümünü bilen? Türkçe yamasız bir şekilde oyuna girebiliyorum ancak fix çalıştırdığım zaman sürekli bu hatayı veriyor.

Bu arada oyunu Epic Games üzerinden satın almıştım. Türkçe yamayı da makine çeviri'nin kendi Discord sunucusundan indirdim. Oradaki V17 olarak geçiyor. Oyunun kurulu olduğu yerde 2 ayrı exe dosyası mevcut. PlayRDR2.exe üzerinden girmeye çalıştığımda yukarıdaki hatayı, RDR2.exe üzerinden girmeye çalıştığımda ise görseldeki hatayı veriyor.

Çıldıracağım artık. Sorunu bir türlü çözemiyorum ve aklıma gelen her türlü yöntemi denedim ancak hiçbiri işe yaramıyor. Oyunu daha kaç gün önce satın aldım ama gıdım ilerleyemedim giremediğimden dolayı. Şansa bala 1 - 2 kez girdi toplamda ama istediğim zaman girip, çıkamıyorum. Sürekli sizinle paylaştığım bu 2 hata ile karşılaşıyorum.

Epic Games Launcher üzerinden de başlatmam mümkün değil çünkü zaten Türkçe yamanın fix özelliğini çalıştırdığım zaman Epic Games Launcher üzerinde oyun başlatılmış gibi gözüküyor.

VPN kullanin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı