Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama

Arkadaşlar VirusTotal sonuçlarında MaxSecure Trojan tespit ediyor.
Bende şimdi indirmiştim ama RAR'ı açmadım bunu görünce sildim bir şey olur mu
Virüs gördüğü antivirüs programları dandik ve bilinmeyen programlar önemli olan Malwarebytes ve kaesperynin sonuçlarıdır ve technopathtta virüslü dosyalar tutmazlar rahat ol

Sen kullanıdın mı yamayı?

Şu an kullanıyorum kanka 1 hafta oldu bir sorun yaşamadım keylogger veya truva atı gibi şeyler yok olsa zaten fark ederdim

Sen kullanıdın mı yamayı?

Tek sorun yama bazen I harfini kare şeklinde göstermesi ve birkaç cila yapılmış sözlere onun dışında çok bir sorun karşılaşmadım taş gibi çeviri

Şu an kullanıyorum kanka 1 hafta oldu bir sorun yaşamadım keylogger veya truva atı gibi şeyler yok olsa zaten fark ederdim

Tek sorun yama bazen I harfini kare şeklinde göstermesi ve birkaç cila yapılmış sözlere onun dışında çok bir sorun karşılaşmadım taş gibi çeviri
İndiriyorum öyle ise

İndiriyorum öyle ise

İçin rahat etmese Malwarebytes veya kaesperyi indirip tam tarama yap hızlı taramada belli olmaz ama tam tarama 30 dakika sürer ve bilgisayarın en gizli dosyalarına kadar tarar ben yaptım ve bir kötü sonuç almadım

Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz.

Kurulum: İndirdiğiniz dosyaları RDR 2 klasörünün içine atınız bu kadar.

İndirmek İçin Tıkla
VirusTotal Sonuçları

Eki Görüntüle 1559575Eki Görüntüle 1559576Eki Görüntüle 1559578Eki Görüntüle 1559577
İndirdim virüs girdi cmd falan açılıp rastgele site açmaya başladı Malwarebytes indirdim 5 tane zararlı dosya buldu. Bu yama dışında herhangi birşey indirmedim bunu indirdikten sonra olduğuna eminim.

İndirdim virüs girdi CMD falan açılıp rastgele site açmaya başladı Malwarebytes indirdim 5 tane zararlı dosya buldu. Bu yama dışında herhangi bir şey indirmedim bunu indirdikten sonra olduğuna eminim.

1 haftadır oyunu oynuyorum Epic Games'te indirimli aldım ve 1 haftadır bilgisayarımda bu dosyalar tam taramada yarım saat bekledim bir tane bile virüs bulmadım ve sen indrincemi ortaya çıktı bu 5 tane VİRÜS :D?

1 haftadır oyunu oynuyorum Epic Games'te indirimli aldım ve 1 haftadır bilgisayarımda bu dosyalar tam taramada yarım saat bekledim bir tane bile virüs bulmadım ve sen indrincemi ortaya çıktı bu 5 tane VİRÜS :D?
Reis nasıl oldu bilmiyorum artık ama dediğim gibi indirdiğim gibi oldu öncesinde yoktu bişey yalan borcumuz mu var?

Reis nasıl oldu bilmiyorum artık ama dediğim gibi indirdiğim gibi oldu öncesinde yoktu bişey yalan borcumuz mu var?
Ve şunuda ekliyim yama çalışmadı.

Son düzenleme:
Reis nasıl oldu bilmiyorum artık ama dediğim gibi indirdiğim gibi oldu öncesinde yoktu bir şey yalan borcumuz mu var?

Ve şunu da ekleyem yama çalışmadı.

Vallahi hocam farklı bir olaydan kaynaklanıyordur daha demin oyundaydım yama çalışıyor ve bilgisayarımda virüs veya keylogger gibi bir şeye rastlamadım

Reis nasıl oldu bilmiyorum artık ama dediğim gibi indirdiğim gibi oldu öncesinde yoktu bir şey yalan borcumuz mu var?

Ve şunu da ekleyem yama çalışmadı.

Malwarebytes indirip hızlı ve tam tarama yaptım şu an dosyalar RDR2inin içinde olmasına rağmen 800 bin dosya arasında bir gram virüs yakalamadı keasperydede aynı değerleri verdi kısacası biraz dikkatli kullan bilgisayarını kardeşim

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    111,9 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz.

Kurulum: İndirdiğiniz dosyaları RDR 2 klasörünün içine atınız bu kadar.

İndirmek İçin Tıkla
VirusTotal Sonuçları

Eki Görüntüle 1559575Eki Görüntüle 1559576Eki Görüntüle 1559578Eki Görüntüle 1559577
Knk bu verdiğin dosyayı nereye atıyoruz rdr 2 dosya konumuna mı detay verebilir misin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı