Red Dead Redemption 2 Türkçe Rehber

Katılım
22 Eylül 2018
Mesajlar
46
Hepinize selamlar dostlar, eşimle birlikte oyun serileri yayınladığımız kanalımızda sizler için küçük bir Red Dead Redemption 2 rehber videosu yayınladık, umarız videoda verdiğimiz bilgiler işinize yarar.
Videoda bahsetmediğimiz şeyler olabilir, eğer olur da bu videomuz ilgi görür beğenilirse ikinci bir video daha hazırlayıp yayınlamayı düşünüyoruz.
Video hakkındaki fikirlerinizi, yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın lütfen, kanalımıza da abone olup videoyu beğenir, yorum yaparsanız çok mutlu oluruz, şimdiden hepinize teşekkürler :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Çok güzel ve akıcı bir video olmuş. Umarım motivasyonunuz aynı şekilde artarak devam eder. Diğer videolarınızı da izleyeceğim. Başarılarınızın devamını diliyorum. (y)
 
İçeriklerinizi incelemedim fakat yeni açılmış bir kanala göre videonun gayet başarılı olduğunu düşünüyorum.

Nacizane yapıcı eleştirim, mevcut sesi biraz daha artırmanız ve bir bilgiden diğerine geçişte direkt olarak değilde arka fon müziği koyarak bir kaç saniyede geçişi tamamlamanız çok daha kaliteli gösterecektir içeriklerinizi, iyi çalışmalar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı