Çözüm Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Font Fix

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
10
Daha fazla  
1659302002601.png

Sürekli bu tür şikayetler ile açılmış konular görmeye başladım ve bununla alakalı alternatif çözümler sunmaya çalışan ayrıca kişiler var ama en basit ve hızlı çözüm forumda paylaşılmış olan V15 yerine bir önceki sürüm olan V14 indirmektir. Bu sürüm en stabil ve sorunsuz çalışan sürümdür. Linki buraya bırakıyorum. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar tekrar tekrar konu açmamaları için.

V14 Türkçe Yama - Tıkla İndir
Virüs Total Sonucu

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine aynı. Bazı karakterler kutu olarak gözüküyor.

Bu font fixi çalıştırırken zamanlamayı doğru yapmadığınızdan dolayı oluyor. Oyunu çalıştırmadan önce font fixi aktif etmeyeceksin. Çalıştırdığın gibi direkt font fixi açacaksın o zaman çalışıyor. Benim konuyu açma sebebim V15'te yaşanan sabit ve kapanmayan font fix penceresidir. O sorun bunda yok.

Zamanlamayı yapmaya çalışıyorum ancak yok, olmuyor.

Birkaç kere tekrar edin düzeliyor. Bu tüm sürümlerde vardı maalesef yamayı yapan kişilerle alakalı bir şey daha farklı bir şekilde yapılamaz mıydı bilemiyorum ama böyle uğraştırıyor. Dediğim gibi iş zamanlamayla alakalı tamamen. Oyunu açın pencere gelmeden önce hemen font fixi aktif edin olacaktır.

Oyunun ne zaman açılacağı belli olmuyor sıkıntı orada. :D Birkaç kere denedim farklı zamanlamalarla ancak yok olmuyor maalesef. Bu şekilde uğraşmak yerine kutulu haliyle oynarım daha iyi.

Yamayı öncesinde aktif ediyorsun zaten. Bir kere aktif ettikten sonra Türkçe yamayı sürekli tekrar aktif etmene gerek yok. Oyunu açmadan önce yama penceresi açık olacak. Ardından oyunu açacaksın ve oyuna giriş yapmadan önce font fixi aktif edeceksin aynı anda ve zaten font fix devreye girdi diye bir uyarı çıkacak ve oyun açılacak.

Şimdi adım adım gidelim:
  • RDR2_TR_YAMA_v2_15092021 isimli yamayı çalıştırıyorum ve daha sonrasında oyunu açıyorum.
  • Oyun açılmaya yakın "RDR2 TR YAMA FONT FIX" butonuna basıyorum ve "tamam"a basıyorum.
Bu şekilde mi? Yanlış bir şey yapmıyorumdur umarım.

Şimdi adım adım gidelim:
  • RDR2_TR_YAMA_v2_15092021 isimli yamayı çalıştırıyorum ve daha sonrasında oyunu açıyorum.
  • Oyun açılmaya yakın "RDR2 TR YAMA FONT FIX" butonuna basıyorum ve "tamam"a basıyorum.
Bu şekilde mi? Yanlış bir şey yapmıyorumdur umarım.

Evet doğru ama ısrarla olmaması pek mümkün değil bu şekilde anlamadım açıkçası. Evet birkaç kez uğraştırıyor ama oluyor.

Başarılı konu, tebrik ederim. Fakat buradaki çözüme rağmen @Emir M. hocamda olduğu gibi çözülmeyen oyuncular oluyor. Benim de bir türlü çözülmüyordu.
Yine aynı. Bazı karakterler kutu olarak gözüküyor.
Bu konuya bir göz atmanızı tavsiye ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı