Red Dead Redemption 2 Türkçe yama nereden indirilmeli?

BlackVcard

Kilopat
Red Dead Redemption 2 için önereceğiniz ve hatasız çalışan bir Türkçe yama var mı? Oyuna sahip olduğum platform Rockstar Games ve yüklediğim 1 tanesi sürüm ile uymadığı için sanırsam hata verdi ve oyun açılmadı. Şimdiden teşekkürler.

yama.rar olanı kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor. Ama steam sürümünde kullanıyorum.

@@d3nzh bunu denedim hocam çalışmıyor. Videonun altındaki sabitlediği yorumda dediği şeyleri yapmış olmama rağmen çalışmadı.​

2'side çalışmıyor hocam. Makine çevirinin sunucusunda paylaşılmış olanda da hata var. Oyun TR yama açıkken mermi doldurma anını bile görmeden kapanıyor. TR yama kapanmışken oyun sorunsuzca açılıyor.

Bu video ile yamayı kurabilmeyi başardım. Hemen hemen diğer videoların hepsi eski olduğundan sürüm olarak uyumsuz ve de bende çalışmadı. Bu videodaki arkadaş parça parça toplayıp birleştirmiş ancak onun yaşamadığı font sorunu yaşasam da sanırım bu şekilde oynayıp bitireceğim. İzleyecek veya uygulayabileceğim başka bir çözüm videosu Youtube'da kalmadı.
Videodaki arkadaş aynı zamanda diğer yamaları da paylaşıp olmazsa diğerlerini denememiz gerektiğinden bahsediyor. Güncel bir video olduğu için hemen hemen diğer Youtube videosundaki bütün dosyaları (versiyonları) içinde barındırıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı