Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama

Akif

Technopat
Sosyal Tayfı
Katılım
4 Mart 2014
Mesajlar
21.154
Makaleler
65
Çözümler
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğretmen
Merhabalar, epey aradım ve temiz olduğunu düşündüğüm yamayı buldum. Türkçe karakter sorunu yok. Steam ile çalışıyor. Konu olarak paylaşırsam daha çok kişiye ulaşır diye düşündüm.

VirusTotal'de sadece MaxSecure trojan buldu. Eğer şüpheniz varsa indirmeyiniz. Güvenilir olmama ihtimali her zaman vardır.


20210705114834_1.jpg
 
Son düzenleme:
Çok sağolun. Google Translate ile yapılan idi değil mi bu? Steam ile çalışması güzel gerçekten. Diğer platformlar ile çalışıyor mu? Bende Steam var ama diğer arkadaşlar yararlanabilsin diye soruyorum. Sorduğum şey korsan değil. Epic Games ve Social Club.
 
Yapay zeka çevirisi evet. Ara ara saçmaladığı olsa da genel anlamda gayet iyi çalışıyor. Diğer platformlarda çalışmaması için bir sebep yok. Korsanda bile çalışabilir. Denemek lazım.
 
MaxSecure trojan'in ne gibi sorunlari olabilir ?
False positive muhtemelen.

Bir antivirüs, meşru bir dosyayı veya işlemi hatalı bir şekilde kötü amaçlı yazılım olarak tanımladığında yanlış bir pozitif oluşur. Bu, davranış analizinin yanı sıra imza tabanlı taramalarda da olabilir. Bir antivirüs, temelde iki yöntemden birini kullanarak kötü amaçlı yazılımı tanımlar: imza tabanlı tarama veya davranış analizi.

A false positive occurs when an antivirus erroneously identifies a legitimate file or process as malware. This can happen with signature-based scans as well as behavior analysis. An antivirus identifies malware basically using one of two methods: signature-based scanning or analysis of behavior.
Kaynak:
 
Merhabalar, epey aradım ve temiz olduğunu düşündüğüm yamayı buldum. Türkçe karakter sorunu yok. Steam ile çalışıyor. Konu olarak paylaşırsam daha çok kişiye ulaşır diye düşündüm.

VirusTotal'de sadece maxsecure trojan buldu. Eğer şüpheniz varsa indirmeyiniz. Güvenilir olmama ihtimali her zaman vardır.


Adamsın akif hocam ama ben PS4 deyim :(
 

Yeni konular

Geri
Yukarı