Red Dead Redemption 2 vs God of War

Red Dead Redemption 2 vs God of War


  • Oy verenlerin toplamı
    430
Bu RDR2'yi çok öneriyorlar, övüyorlar nasıl bir şey artık aşırı merak etmeye başladım. PC'de oynayamıyacağım için en az azından PlayStation 4'de deneyeyim nasıl bir oyunmuş. Ama yine de GOW serisiyle kapışayamıcağını düşünüyorum.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Elden Ring vs God of War sizce hangisi hocam?
 
Açıkçası umurumda değil katılıp katılmaman. RDR 2'nin sadece prolog bölümündeki harita neredeyse bütün God of War'ın haritasından daha büyüktür. O kadar çizgisel bir oyun işte. Sürekli görünmez duvarların olduğu koridor tarzı haritalarda geçiyor. Sırf oraya buraya birkaç sandık koyup toplanabilir şeylerle çeşitlendirmek için uğraşmışlar. Oyundaki ana boss dövüşleri dışında neredeyse 20 saat boyunca aynı şeyi yapıyorsun. RDR 2 ile yan yana bile gelemez. Dersen ben fantastik vurdulu kırdılı uçmalı kaçmalı şeyleri seviyorum tamam anlarım ama yazdığın yorumun hiçbir bağlayıcılığı yok ve bunlar sadece senin düşüncelerin GOW hiçbir şekilde RDR 2'den daha iyi oyun yapamaz.
Hocam öncelikle şunu öğrenmelisiniz; bir oyunun haritası daha büyük olunca daha iyi olmuyor. Hayatınızda sanırım sadece açık dünya oyunlarını oynadınız ve GoW’a çok çizgisel bir oyun diyorsunuz. GoW çizgisel bir oyundur fakat çoğu çizgisel oyundan daha geniş bir alanı da vardır. Ayrıca çok çizgisel olmadı da kötü bir şey olmazdı zaten. RDR 2’yi ilah gibi savunuyorsun üzülüyorum senin adına. Ben zaten kendi düşüncelerimi söyledim. Ben GoW daha iyi dedim diye GoW daha iyi olacak diye bir şey tabii ki yok. Fakat siz RDR 2 daha iyi dediğiniz zaman RDR 2 daha iyi olmuyor. Bunu karar verecek kişiler biz değiliz. Oyun dünyasının en büyük töreninde GoW RDR 2’nin önünde yer almıştı. Tabii ki yine GoW kesin daha iyi değil sırf bu ödül yüzünden. Fakat demek ki kesinlikle RDR 2 daha iyi değilmiş. Daha iyi olabilir fakat kesinlik olamaz.
Ben halbuki tarafsız bir yorum yapmıştım ve tamamen oyunların satış rakamlarına kullanıcı görüşlerine ve verilere dayanan yorumlar yaptım. İki oyunun satış rakamlarını karşılaştırsan bile yeterince cevabını alırsın. Sen zaten engelli listemdeydin neden engellediğimi hatırlamıyordum sırf cevap vermek için açtım ve tekrardan bana neden engellediğimi de ayrıca hatırlattın. Sevdiği oyunun fanboyluğunu yapan tek kişi var o da sensin ayrıca. Tartışmayı bilmediğin gibi yazdıklarından da haberin yok.
Satış rakamlarını söylemişsiniz, GoW daha yeni PC’ye çıktı PC’de olan satış rakamları RDR 2’nin önde olması normal bir şey. Ayrıca RDR 2 Xbox’ta da satılıyor. Ayrıca bana fanboyluk yaptığım kısmı söyler misiniz?

İlk yorumum da düzgünce katılmadığımı belirttim. Fakat siz direkt agresif bir şekilde çıkışıyorsunuz. Ve üstüne tartışmayı bilmiyorsun diyorsunuz.
 

Geri
Yukarı