Red Dead Redemption 2 yan ekranda çalışıyor

marceIlus

Hectopat
Daha fazla  
Eski monitörümü yan ekran olarak kullanıyorum. VGA çıkışlı olduğu için dönüştürücüyle laptopa bağlıyorum. Oyunu normal şekilde Steam'den başlatıyorum. Oyun kendini yan ekrana atıyor. Yan ekranda kendi ayarlarına göre yaklaşık 60 FPS civarında çalışıyor ancak ben ana ekranda oynamak istiyorum. Diğer hiçbir oyunda problem çıkmıyor, yalnızca bu oyunda oluyor. Ana ekrana getirdiğimde oyun 5-6 FPS'ye düşüyor. Ekran tanımlamalarında bir problem yok. NVIDIA Denetim Masası'ndan da oyun için yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçtim fakat sorun çözülmedi. Bu sefer yan ekranı kapatıp oyunu açtım, yine aynı sorun devam etti. Oyundayken yan ekranı kapatırsam oyun çalışıyor ama görüntü kendini kapalı olan yan ekranda göstermeye devam ediyor. Bu yüzden tekrar açmak zorunda kalıyorum. En son “belgelerim” kısmından oyunun ayarlarını sıfırladım ve yeniden açtım. Bu sefer sorun yoktu; oyun normal şekilde 60 FPS çalışıyordu. Ancak yan ekranı tekrar taktığımda problem en başa döndü. Bu problemi nasıl kalıcı olarak çözebilirim?

İşlemciniz nedir? Dahili ekran kartı varsa bir sebepten dolayı ana ekranı onunla çalıştırma ihtimali olabilir.

Hocam oyun ayarlarından monitörü değiştirebiliyor musunuz?

Evet değiştirebiliyorum. Monitör 0 ana ekran, monitör 1 yan erkan oalrak gözüküyor. Monitör 0 diyorum ekran tekrar başaltılınca bu sefer FPS çok düşük oluyor. PC sanki yan ekranı ana ekran olarak ayarlayıp görüntü ölçeğini ayarlıyor.

Sorun galiba buradan kaynaklı. NVIDIA App sadece bir monitör vardiyor. Onuda yan erkan olarak görüyor. Ekleme kısmında da başka ekran tanımalmıyor. Sadece bu younda yapamsı garip ancak galiba buradan kaynaklı.

Yan ekranı kapatınca böyle oluyor.

Yan ekran kapalıyken yanda seçim yeri yok.

Yan ekran açıkken var.

Dosya Ekleri

• 1756234760909.png
    71,9 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…