- Makaleler
- 3
Merhaba, merak etmeyin oyunum orijinal. Sorunum başlıkta var, her girdiğimde Windowed Borderless olarak başlıyor, el ile değiştirmem gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet kaydediyorum.Bende tam ekran olarak başlıyor. Kaydettiğinize emin misiniz?
NOT: RDR2 için söylüyorum.
Evet, tam ekran yapsam da oyunu alta attığımda Borderless seçeneğine geri dönüyordu diye hatırlıyorum.Oyundayken Alt+Tab yaptıktan sonra kapatıp açıyor olabilir misiniz hocam? Çünkü oyun Alt Tab yapınca pencereli tam ekran oluyor. Böyle yaptıktan sonra oyunu kapatıp açtıysanız o ayarı hatırlıyordur.
Sanırım bundan dolayı, genelde açılana kadar başka şeylere bakarım. Yalnız şimdilik çözümü vermeyeyim, kesin emin değilim. Teşekkürler.Oyundayken Alt+Tab yaptıktan sonra kapatıp açıyor olabilir misiniz hocam? Çünkü oyun Alt Tab yapınca pencereli tam ekran oluyor. Böyle yaptıktan sonra oyunu kapatıp açtıysanız o ayarı hatırlıyordur.
Rockstar Games/Red Dead Redemption 2/Settings
alt klasörünü açın. Sonrasında system.xml dosyasını Birlikte Aç seçeneği ile Not Defteri olarak açın. <windowed value="2" />
Aslında bu dedikleriniz oyun içinde yaptığımız değişiklerin kodlarla gösterilmiş hali. Hiçbir farkı yok. Oyun içerisinde Windowed veya Fullscreen arası değişiklik yaptığınızda zaten buradaki kodlar değişiyor.Belgeler klasöründenRockstar Games/Red Dead Redemption 2/Settings
alt klasörünü açın. Sonrasında system.xml dosyasını Birlikte Aç seçeneği ile Not Defteri olarak açın.
Buradan detaylı olarak, manuel bir şekilde birçok ayar ile oynayabilir, değiştirebiliriz. Bize lazım olan satırı bulalım:
<windowed value="2" />
Sizde bu şekildedir sanıyorum. 2 yerine sıfır(0) yazarak çözmüştüm. Yine de tam emin olmamakla birlikte; 0, 1 ve 2 arasında da değişim yapabilirsiniz deneme yanılma yöntemiyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.