- Makaleler
- 3
Merhaba, merak etmeyin oyunum orijinal. Sorunum başlıkta var, her girdiğimde Windowed Borderless olarak başlıyor, el ile değiştirmem gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet kaydediyorum.Bende tam ekran olarak başlıyor. Kaydettiğinize emin misiniz?
NOT: RDR2 için söylüyorum.
Evet, tam ekran yapsam da oyunu alta attığımda Borderless seçeneğine geri dönüyordu diye hatırlıyorum.Oyundayken Alt+Tab yaptıktan sonra kapatıp açıyor olabilir misiniz hocam? Çünkü oyun Alt Tab yapınca pencereli tam ekran oluyor. Böyle yaptıktan sonra oyunu kapatıp açtıysanız o ayarı hatırlıyordur.
Sanırım bundan dolayı, genelde açılana kadar başka şeylere bakarım. Yalnız şimdilik çözümü vermeyeyim, kesin emin değilim. Teşekkürler.Oyundayken Alt+Tab yaptıktan sonra kapatıp açıyor olabilir misiniz hocam? Çünkü oyun Alt Tab yapınca pencereli tam ekran oluyor. Böyle yaptıktan sonra oyunu kapatıp açtıysanız o ayarı hatırlıyordur.
Rockstar Games/Red Dead Redemption 2/Settings alt klasörünü açın. Sonrasında system.xml dosyasını Birlikte Aç seçeneği ile Not Defteri olarak açın. <windowed value="2" />Aslında bu dedikleriniz oyun içinde yaptığımız değişiklerin kodlarla gösterilmiş hali. Hiçbir farkı yok. Oyun içerisinde Windowed veya Fullscreen arası değişiklik yaptığınızda zaten buradaki kodlar değişiyor.Belgeler klasöründenRockstar Games/Red Dead Redemption 2/Settingsalt klasörünü açın. Sonrasında system.xml dosyasını Birlikte Aç seçeneği ile Not Defteri olarak açın.
Buradan detaylı olarak, manuel bir şekilde birçok ayar ile oynayabilir, değiştirebiliriz. Bize lazım olan satırı bulalım:
<windowed value="2" />
Sizde bu şekildedir sanıyorum. 2 yerine sıfır(0) yazarak çözmüştüm. Yine de tam emin olmamakla birlikte; 0, 1 ve 2 arasında da değişim yapabilirsiniz deneme yanılma yöntemiyle.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.