Çözüldü Red Dead Redemption fullscreen başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Oyundayken Alt+Tab yaptıktan sonra kapatıp açıyor olabilir misiniz hocam? Çünkü oyun Alt Tab yapınca pencereli tam ekran oluyor. Böyle yaptıktan sonra oyunu kapatıp açtıysanız o ayarı hatırlıyordur.
Ben korsan oynadım, bende de Borderless seçeneğinde oluyordu hep.
Çözümünü bilmiyorum :D
Oyundayken Alt+Tab yaptıktan sonra kapatıp açıyor olabilir misiniz hocam? Çünkü oyun Alt Tab yapınca pencereli tam ekran oluyor. Böyle yaptıktan sonra oyunu kapatıp açtıysanız o ayarı hatırlıyordur.
Evet, tam ekran yapsam da oyunu alta attığımda Borderless seçeneğine geri dönüyordu diye hatırlıyorum.

Oyunun exe dosyasına ulaşıp sağ tık > özellikler > normal pencere seçeneğini tam ekran yapıp dener misiniz?
1619713798433.png

Sanırım bundan dolayı, genelde açılana kadar başka şeylere bakarım. Yalnız şimdilik çözümü vermeyeyim, kesin emin değilim. Teşekkürler.

Belgeler klasöründen Rockstar Games/Red Dead Redemption 2/Settings alt klasörünü açın. Sonrasında system.xml dosyasını Birlikte Aç seçeneği ile Not Defteri olarak açın.

Buradan detaylı olarak, manuel bir şekilde birçok ayar ile oynayabilir, değiştirebiliriz. Bize lazım olan satırı bulalım:

<windowed value="2" />

Sizde bu şekildedir sanıyorum. 2 yerine sıfır(0) yazarak çözmüştüm. Yine de tam emin olmamakla birlikte; 0, 1 ve 2 arasında da değişim yapabilirsiniz deneme yanılma yöntemiyle. Kaydetmeyi de unutmamak gerek.

Belgeler klasöründen Rockstar Games/Red Dead Redemption 2/Settings alt klasörünü açın. Sonrasında system.xml dosyasını Birlikte Aç seçeneği ile Not Defteri olarak açın.

Buradan detaylı olarak, manuel bir şekilde birçok ayar ile oynayabilir, değiştirebiliriz. Bize lazım olan satırı bulalım:

<windowed value="2" />

Sizde bu şekildedir sanıyorum. 2 yerine sıfır(0) yazarak çözmüştüm. Yine de tam emin olmamakla birlikte; 0, 1 ve 2 arasında da değişim yapabilirsiniz deneme yanılma yöntemiyle.
Aslında bu dedikleriniz oyun içinde yaptığımız değişiklerin kodlarla gösterilmiş hali. Hiçbir farkı yok. Oyun içerisinde Windowed veya Fullscreen arası değişiklik yaptığınızda zaten buradaki kodlar değişiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı