Dexter_ Morgan
Hectopat
- Makaleler
- 1
Niye öyle birşey dediniz hocam anlamadım?Hocam o zaman herhalde ps4 ps3'ten güçsüz
Niye öyle birşey dediniz hocam anlamadım?Hocam o zaman herhalde ps4 ps3'ten güçsüz
Hocam ps3'te 30 fps olan bütün oyunlar ps4 te de 30 fps. Yani ps4 bana çok güçsüz geliyor.Niye öyle birşey dediniz hocam anlamadım?
Tamam hocam ama ps3 online oyunları 30 fps çalıştırıyor ps4 ise 60 ve ps3 oyunları 640p veya 720p çalıştırıyordu.Hocam ps3'te 30 fps olan bütün oyunlar ps4 te de 30 fps. Yani ps4 bana çok güçsüz geliyor.
Tamam hocam ama PS3 Online oyunları 30 FPS çalıştırıyor PS4 ise 60 ve PS3 oyunları 640p veya 720p çalıştırıyordu.
Şimdiden hayırlı olsun hocamArtık PS4'ü satma vakti gelmiş, doğru düzgün 60FPSS çalıştırdığı oyun kalmadı, 5'e geçeceğim.
Teşekkür ederim hocam@xefe Bu arada kek rozeti var sizde doğruysa, doğum gününüz kutlu olsun
Teşekkür ederim hocam@Dexter_ Morgan Hocam doğum gününüz kutlu olsunben görmemişim doğum günü rozetiniz olduğunu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.