Red Switch vs. Blue Switch

efensss

Femtopat
Katılım
18 Kasım 2020
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gamepower mekanik klavye almayı düşünüyorum. Sizce Red Switch mi alayım Blue Switch mi? MOBA, FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bir de Ogre Rainbow modeli var bir de Ogre RGB modeli var. Rainbow ile RGB'nin farklarını bilen birisi açıklayabilir mi?
 
Gamepower çöpünü alma. Sesli istiyorsan blue switch, sessiz istiyorsan red switch. Rainbow yani her sıraya tek bir renk var. RGB'de ise her tuşa her bir renk atayabiliyorsunuz veya her renk yanan klavyedir.
 
Yukarıdaki arkadaşlar gereken bilgiyi vermiş. Blue Switch fazla ses çıkarır. Abartısız söylüyorum fazla çıkarır. Ailen geceleyin oynamana izin vermeyebilir. Red Switch almanı öneririm.
 
Ben de Gamepower alacağım. Rainbow demek RGB görünümlüdür fakat her tuşun elirli bir rengi vardır. Yani birnevi efekt hilesi, fakat RGB 16.000.000 renk arasından he bir tuşa özel renk atamamızı sağlayan teknolojidir.
 
Aklın varsa blue switch alma derim. Hele de yazı yazan biriysen. Oyun oynarken vs neyse de bir şey yazarken kafan şişiyor ve tüm evi rahatsız ediyorsun resmen
 
GamePower Ogre Rainbow RedSwitch kullanıyordum bir ara. 4 ay kullandım keyifli bir klavyeydi özellikle portatif bilek desteği harika. Fakat uzun kullanım tecrübem olmadığı için kronik sorunu var mı bilmiyorum. Marka çok güvenilir bir marka değil fakat benim kullandığım kadarıyla memnundum.
 
Gamepower alma. Fason mal.

Blue switch öbür odadan bile duyulabilir ve en sesli switch türüdür.

Red switch en sessiz switch türüdür ve sessizdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı