Redbox nasıldır?

hakna7

Hectopat
Yer
BalonPunk 2077
Daha fazla  
İyi geceler arkadaşlar aranızda Redbox kullanan var mı kotalı 200GB tarifesini almak istiyorum. Şuanki fiyatı 130 tl, Turkcell Superbox tarifesine göre çok uygun fiyatı. Benim endişem redbox superbox gibi tarifelerin cihazları vınn gibi sisteme sahip olduğu için içine bir SIM yerleştiriliyor ve tarife oraya gönderiliyor. SIM'ler 4,5G olduğu için kota çok çabuk biter gibi duyumlar aldım. Böyle bir etkisi var mı? Deneyimi veya bilgi sahibi olanlar yazarsa memnun olurum. Herkese iyi geceler...

İyi geceler arkadaşlar aranızda redbox kullanan var mı kotalı 200GB tarifesini almak istiyorum. Şu anki fiyatı 130 TL, Turkcell Superbox tarifesine göre çok uygun fiyatı. Benim endişem redbox Superbox gibi tarifelerin cihazları VINN gibi sisteme sahip olduğu için içine bir sım yerleştiriliyor ve tarife oraya gönderiliyor. Sım'ler 4, 5G olduğu için kota çok çabuk biter gibi duyumlar aldım. Böyle bir etkisi var mı? Deneyimi veya bilgi sahibi olanlar yazarsa memnun olurum. Herkese iyi geceler...

150 GB 1 ayda bitiremiyorum 100GB kalıyor hem oyun oynuyorum hem de kardeşimle Zoom'a giriyorum ama internet berbat çok yavaş müşteri hizmetlerinin dünyadan haberi yok boşuna 100TL veriyorum kesinlikle tavsiye etmem.

150 GB 1 ayda bitiremiyorum 100GB kalıyor hem oyun oynuyorum hem de kardeşimle Zoom'a giriyorum ama internet berbat çok yavaş müşteri hizmetlerinin dünyadan haberi yok boşuna 100TL veriyorum kesinlikle tavsiye etmem.
İnternet berbattan kastın hızın ne kadar? Nerede yaşıyorsun ve bölgende alınabilecek maksimum hız ne? Berbat demek göreceli çünkü 2 arkadaşım kullanıyor biri çok memnun sınırsız pakette 10 m/bit hız alıyor bu da oyun oynamak, full hd video izlemek için yeterli bir hız. Kendisi netflix premium abonesi full hd'de izliyorum diyor ama internette birçok insanın olumsuz yorumunu görünce şaşırdım.
Ben ne sormuşum sen ne cevaplıyorsun. Allah'ım sabır...

Son düzenleme:
İnternet berbattan kastın hızın ne kadar? Nerede yaşıyorsun ve bölgende alınabilecek maksimum hız ne? Berbat demek göreceli çünkü 2 arkadaşım kullanıyor biri çok memnun sınırsız pakette 10 m/Bit hız alıyor bu da oyun oynamak, Full HD video izlemek için yeterli bir hız. Kendisi Netflix Premium abonesi Full HD'de izliyorum diyor ama internette birçok insanın olumsuz yorumunu görünce şaşırdım.

Arkadaşım sen internet yeter mi diye sormuşsun bende 150GB doyasıya yetiyor diyorum sen 4.5G çabuk biter mi demişsin tabii ki de internet biraz fazla gidecek ancak dediğim ben 150GB oyun indirerek video izleyerek bitiremiyorum başka sıkıntın var mı bana deneyimimi soruyorsun takmıyorsun bile sana cevap bile vermemek gerek internet bende çok yavaş diyorum 4Mbps internet veriyorlar arıyoruz müşteri hizmetlerini hiçbir şey yapmıyorlar başka sorun varsa söyle cevaplayayım.
İnternet berbattan kastın hızın ne kadar? Nerede yaşıyorsun ve bölgende alınabilecek maksimum hız ne? Berbat demek göreceli çünkü 2 arkadaşım kullanıyor biri çok memnun sınırsız pakette 10 m/Bit hız alıyor bu da oyun oynamak, Full HD video izlemek için yeterli bir hız. Kendisi Netflix Premium abonesi Full HD'de izliyorum diyor ama internette birçok insanın olumsuz yorumunu görünce şaşırdım.

10m/bit hız alsanız şükredersiniz ben 5m/bit alarak şükrediyorum zaten bu forumda redbox u kimse önermez konuları da mevcut.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı